SEO Delft

Hoe wordt jouw website beter vindbaar voor potentiële klanten? Door middel van SEO in Delft helpt Smoop je om dit doel te bereiken. Lokaal vindbaar zijn in zoekmachines is van strategische belang voor MKB-bedrijven, vooral als je lokaal producten of diensten aanbiedt. Door goede lokale SEO wordt die vindbaarheid in zoekmachines verbeterd. Vergelijk het met een drukke winkelstraat, als je daar een winkel bezit verkoop je meer dan als je winkel op een mindere locatie gevestigd is.

Hoe werkt zoekmachine marketing ofwel SEO?

1

Jouw website

wordt beter vindbaar

2

Je komt hoger in 

de zoekresultaten

3

Zelf kiezen binnen welke

regio/land je wilt focussen

Wat is SEO?

SEO staat voor Search engine optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Een SEO dienst betekent in dit geval het op aanvraag optimaliseren van websites zodat ze beter gevonden worden in online zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Jij kunt een SEO dienst afnemen bij een online marketing bureau zoals Smoop. Onze specialisten gaan dan aan de slag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit gebeurt voor een deel ‘On-Page SEO’. Wij kijken dan naar de huidige staat van jouw website en waar nog verbetering mogelijk is. We analyseren onder andere: snelheid, jouw teksten, plaatsing van de juiste tags enz. Daarnaast is een deel van de optimalisatie: ‘Off-Page SEO’. Dit zijn bijvoorbeeld: backlinks vanaf andere websites, ‘mentions’ van jouw website op social media kanalen en nog veel meer.

Waarom zoekmachine optimalisatie ofwel SEO?

Een winkelpand in een grote winkelstraat huren is veel duurder dan het huren van een kleine winkel uit het zicht. Het mooie van het internet, en zoekmachine optimalisatie is dat elke website voor de zoekmachines gelijk is. Ongeacht waar je bedrijf gevestigd is, je kunt even hoog in de zoekresultaten komen als je concurrent die wellicht op een betere locatie zit. Elke site wordt namelijk met precies dezelfde maatstaven beoordeeld. Het enige verschil is dat sommige bedrijven al jaren actief met SEO /zoekmachine optimalisatie bezig zijn geweest, terwijl andere bedrijven daar (nog) nooit aan toe gekomen zijn.

SEO Delft: lokaal geregeld via marketingbureau Smoop

Vrijwel niemand gebruikt meer de papieren Goudengids. Tegenwoordig gaat het over gevonden worden via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Als je daar niet op de eerste pagina staat, dan tel je als bedrijf in Delft & Zuid-Holland feitelijk niet meer mee. Want als je online niet vindbaar bent, waar haal je dan je nieuwe leads en klanten vandaan? Met een goede uitgebreide SEO strategie kun je landelijk leads genereren en prospects/klanten winnen. Wil je vooral lokaal beter vindbaar zijn? Dan is dat een stuk makkelijker (en goedkoper) te bereiken dan een landelijke campagne. Met een lokale focus is het veel makkelijker om hoog in Google te komen met jouw website.

Verschillende typen SEO: Lokaal, nationaal of internationaal

Afhankelijk van de doelgroep die je met je bedrijf wilt bereiken kies je met SEO voor lokale focus, nationale focus of internationale focus. Als je twijfelt, of je hebt een bedrijf dat lokaal en tegelijkertijd internationaal opereert dan is het verstandig om contact op te nemen met onze SEO specialist. Je kunt ons benaderen voor SEO advies, voor uitbesteden van SEO, als je wilt sparren met onze SEO expert over de mogelijkheden of als je zelf al bezig bent met zoekmachine optimalisatie maar nog niet de gewenste resultaten bereikt. Onze tarieven zijn gegarandeerd de laagste in de markt en je krijgt altijd waar voor je geld.

Zoekmachine optimalisatie bureau in de eigen omgeving

Om de lijntjes kort te houden en snel stappen te maken richting hogere Google posities (& andere zoekmachines) is het verstandig om een SEO bedrijf in Delft te kiezen. Heb je interesse om een vrijblijvend gesprek te voeren over de mogelijkheden en kansen van zoekmachine marketing voor je bedrijf of organisatie? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via telefoon of e-mail.

Liever direct meer bezoekers op je site?

Wil je nog deze week meer klanten binnenhalen via je website? Dan kan je ook adverteren bovenaan de Google zoekresultaten met Google Ads. Op lange termijn is SEO voor de meeste bedrijven efficienter, voor snelle resultaten is AdWords de beste optie.

Hulp nodig bij
online marketing?