Social Media Marketing

Social Media, iedereen kent het wel en iedereen gebruikt het wel. Social Media is tegenwoordig onmisbaar binnen een bedrijf en krijgt steeds een groter aandeel binnen de marketingmix. Meer en meer bedrijven doen tegenwoordig aan social media en dat is terecht! Bij Smoop kunnen wij jou helpen met Social Media Advertising en Social Media beheer. 

Social Media Advertising

Met social media advertising kun je heel specifiek jouw doelgroep selecteren. Zo kun je met de juiste boodschap zeer indrukwekkende resultaten behalen, vooral als jouw product of dienst wereldwijd geleverd kan worden. Met advertising worden potentiële klanten bereikt die het bedrijf nog niet kennen en/of volgen. Door te targetten worden er nieuwe klanten benaderd die erg relevant voor het bedrijf kunnen zijn.

Social Media beheer

Voor bedrijven met een website of webshop in Den Haag is ons Social Media pakket de beste manier om gevonden te worden door potentiële klanten. Als je niet aan Social Media doet, komen er minder opdrachten binnen. Het inhuren van ons zorgt ervoor dat de telefoon vaker rinkelt. Wij creëeren wekelijks content en bij ons is er geen sprake van ziekteverzuim! Je social media uitbesteden?

Hulp nodig bij
online marketing?