SEO Den Haag

Voor bedrijven met een website of webshop in Den Haag is SEO de beste manier om gevonden te worden door potentiële klanten. Als je geen zoekmachine optimalisatie doet komen er minder opdrachten binnen. Het inhuren van een SEO specialist zal ervoor zorgen dat de telefoon vaker gaat en dat er meer online orders binnen komen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search engine optimisation, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Een SEO dienst betekent in dit geval het op aanvraag optimaliseren van websites zodat ze beter gevonden worden in online Zoekmachines o.a. Google.

Je kunt een SEO dienst afnemen bij een bureau zoals SMOOP. Onze specialisten gaan dan aan de slag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit gebeurt voor een deel 'On-Page SEO' door jouw website te optimaliseren op snelheid, optimalisatie van texten, plaatsing van de juiste tags etc. Daarnaast is een deel van de optimalisatie 'Off-Page SEO' hieronder vallen o.a. backlinks vanaf andere websites, 'mentions' van jouw website op social media kanalen etc.

Smoop levert SEO Diensten voor bedrijven in Den Haag en omstreken.

SMOOP is de specialist in Search Engine Optimalisation in Zuid-Holland. Hiermee kun je de website van jouw organisatie beter vindbaar maken voor potentiële geïnteresseerden via zoekmachines zoals Google. SMOOP heeft een gespecialiseerd bureau dat zich specifiek richt op organisaties in Zuid-Holland. De ervaring leert namelijk dat regelmatig persoonlijk contact met de opdrachtgever het SEO resultaat zeer ten goede komt. Hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk kunnen doen. Met onze experts in Den Haag maken we jouw organisatie vindbaar in de Hofstad. Gevonden worden begint met een SEO specialist van SMOOP!

SEO Den Haag

Zoekmachine marketing

Het mooie van het internet, en dus ook zoekmachine optimalisatie, is dat iedere website voor zoekmachines gelijk is. Elke site wordt namelijk met precies dezelfde maatstaven beoordeeld door bijvoorbeeld Google. Met een goede strategie kun je het verschil maken: daarmee help je de zoekmachines om jouw website beter te vinden. Hoe beter je optimalisatie, hoe hoger de site van jouw organisatie in de zoekresultaten verschijnt. Bij bedrijven is het voorts van belang dat hun website hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komt dan hun concurrenten. Concurrenten die in de fysieke wereld wellicht op betere locaties zitten. Daar helpt een SEO expert van SMOOP je graag bij!

SEO

Hoge posities in Google

Een hoge positie in de zoekresultaten is beter omdat potentiële klanten veelal niet verder kijken dan de eerste resultaten die bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo opleveren. Als je daar niet bij staat, dan tel je als bedrijf in Zuid Holland online feitelijk niet meer mee. Met een goede SEO strategie kun je leads genereren en klanten winnen. Vergelijk het met een winkelstraat: in een drukke winkelstraat wordt meer omzet behaald dan in een minder prominente winkelstraat. Kom in Den Haag hoog in de zoekresultaten met hulp van SMOOP.

Afhankelijk van de doelgroep(en) die jouw organisatie wil bereiken, kun je met SEO inzoomen. Daarbij kan je kiezen tussen een lokale focus, een nationale focus, een internationale focus of een combinatie daarvan. Een lokale focus op bijvoorbeeld Den Haag is eenvoudiger en dus goedkoper te realiseren dan een (inter)nationale focus.

Zoekmachine optimalisatie

Speciaal voor MKB bedrijven levert SMOOP de dienst MKB Topper. Dat is een strategie die is toegespitst op de specifieke behoefte van MKB bedrijven die gevestigd zijn in Zuid-Holland. Marktgerichte organisaties hebben namelijk een ander soort SEO nodig dan overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij (h)erkennen de verschillen tussen organisaties en hun doelgroepen en weten daardoor SEO zo in te zetten dat je bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Uiteraard vanuit het perspectief van je doelgroep(en).

SEO en Google Ads voor non profit

Voor non-profit en overheidsorganisaties in Zuid-Holland heeft SMOOP eveneens maatwerkoplossingen om beter vindbaar te worden voor doelgroepen. Vooral voor overheidsorganisaties is het van belang eerst een tussenstap te maken met doelgroepgericht denken. Bijvoorbeeld door afzonderlijke websites te laten maken voor bepaalde doelgroepen. Want hoe specifieker een site toegesneden is op een bepaalde doelgroep, hoe beter die kan worden gevonden. Bij de bouw van sites zijn we jouw organisatie eveneens graag van dienst. Dat heeft tevens als voordeel dat we het zo bouwen dat het optimaal vindbaar is.

Onze werkwijze

Om de lijntjes kort te houden en snel stappen te maken richting hogere Google posities, en betere resultaten in andere zoekmachines, is het verstandig om een lokaal marketingbureau zoals SMOOP te kiezen. De ervaring leert ons namelijk dat regelmatig persoonlijk contact met onze klanten het resultaat zeer ten goede komt. En dat is ook logisch: hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk voor hen kunnen doen.

Zoekmachine Marketing

Direct meer nieuwe klanten via Google Ads

Wil je liever deze week nog meer klanten binnenhalen via je website? Dan kun je overwegen om te adverteren met Google Adwords. Je komt dan gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google. Op lange termijn is SEO Den Haag voor de meeste bedrijven in Den Haag echter efficiënter. Voor snelle resultaten is Google AdWords de beste optie.

Zoekmachine Marketing

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en kansen van zoekmachine marketing voor jouw bedrijf of organisatie? Vul dan onderstaand formulier in of e-mail ons. Of bel onze marketing experts over wat de eventuele mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Mocht je bijvoorbeeld twijfelen, of je hebt een bedrijf dat zowel lokaal als internationaal opereert, dan is het verstandig om contact op te nemen met onze SEO specialist.

  1. Optie 1 SEO
  2. Optie 2 Google ads (AdWords)

Zoekmachine Marketing

Je kunt ons eveneens benaderen voor advies, training en het uitbesteden van werkzaamheden. Ook als je zelf al bezig bent met zoekmachine optimalisatie, maar nog niet de gewenste resultaten hebt bereikt. Onze tarieven voor zoekmachine marketing zijn gegarandeerd de laagste in de markt en je krijgt bij SMOOP altijd waar voor je geld.

Video: SEO uitleg Engelstalig, lees verder voor Nederlands.

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen zodat u een inschatting kunt maken van de totale kosten. Even bellen kan natuurlijk ook.


SEO Den Haag
5 (100%) 18 vote[s]