SEO Den Haag

Voor bedrijven met een website of webshop in Den Haag is SEO de beste manier om gevonden te worden door potentiële klanten. Als je niet aan zoekmachine optimalisatie doet, komen er minder opdrachten binnen. Het inhuren van een SEO zorgt ervoor dat de telefoon vaker rinkelt. Zodat je meer orders en / of nieuwe klanten krijgt.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search engine optimisation, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Een SEO dienst betekent in dit geval het op aanvraag optimaliseren van websites zodat ze beter gevonden worden in online zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Jij kunt een SEO dienst afnemen bij een bureau zoals SMOOP. Onze specialisten gaan dan aan de slag om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit gebeurt voor een deel 'On-Page SEO'. Wij kijken dan naar de huidige staat van jouw website en waar nog verbetering mogelijk is. We analyseren onder andere: snelheid, jouw teksten, plaatsing van de juiste tags enz.

Daarnaast is een deel van de optimalisatie: 'Off-Page SEO'. Dit zijn bijvoorbeeld: backlinks vanaf andere websites, 'mentions' van jouw website op social media kanalen en nog veel meer. 

SEO in Den Haag: wat wij voor jou kunnen doen

SMOOP is de specialist in Search Engine Optimalisation in Zuid-Holland. Wij zijn ons online marketing bureau gestart om MKB te helpen om beter online vindbaar te worden. Wanneer jouw site namelijk beter vindbaar is, zal je meer bezoekers krijgen. En meer bezoekers betekent meer nieuwe klanten! SMOOP is een gespecialiseerd bureau dat zich specifiek richt op organisaties in Zuid-Holland.

De ervaring leert namelijk dat regelmatig persoonlijk contact met de opdrachtgever het SEO resultaat zeer ten goede komt. Hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk kunnen doen. Met onze experts in Den Haag maken we jouw organisatie vindbaar in de Hofstad. Gevonden worden begint met een SEO specialist van SMOOP!

On page & Off page SEO

Het mooie van het internet, dus ook zoekmachine optimalisatie is dat iedere website voor zoekmachines gelijk is. Elke site wordt namelijk met precies dezelfde maatstaven beoordeeld door bijvoorbeeld Google. Met een goede strategie kan je het verschil maken: daarmee help je de zoekmachines om jouw website beter te vinden.

Wij kunnen uw website dus op basis van onpage en offpage SEO factoren verbeteren. 
Bij onpage SEO kijken we naar factoren zoals de leesbaarheid van jouw tekst. Kan de zoekmachine uw website ook wel goed lezen? Hoe is de verdeling van de zoekwoorden in de tekst? We werken met een standaard lijst, om te kijken of jouw teksten SEO proof zijn.

Daarnaast kijken we off-page factoren zoals linkbuilding. Dit is nogsteeds één van de belangrijkste rankingfactoren. Wij kunnen een link profiel opbouwen die als 'natuurlijk' wordt gezien. Van links met een hoge waarden die passen bij uw niché. Ook doen wij outreach, om zo relevante nieuwsartikelen te verzamelen. 

Hoe beter jouw optimalisatie voor zowel on-page als off-page. Hoe hoger de site van jouw organisatie in de zoekresultaten verschijnt. Bij bedrijven is het voorts van belang dat hun website hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komt dan hun concurrenten. Concurrenten die in de fysieke wereld misschien wel op betere locaties zitten. Daar helpt een SEO expert van SMOOP je graag bij!

Hogere positie in de rankings

Een hoge positie in de zoekresultaten is beter voor jouw bedrijf. Potentiële klanten kijken veelal namelijk niet verder dan de eerste resultaten in Google. Als je daar niet bij staat. Dan tel je als bedrijf in Zuid Holland online feitelijk niet meer mee. En dat is zonde!

Met een goede SEO strategie kun je leads genereren en nieuwe klanten krijgen. Vergelijk het met een winkelstraat: in een drukke winkelstraat in het centrum van Den Haag wordt meer omzet behaald dan in een buitenwijk. Kom daarom hoger in Google door middel van SMOOP.

Afhankelijk van de doelgroep(en) die jouw organisatie wil bereiken, kun je met SEO inzoomen. Daarbij kan je kiezen tussen een lokale focus, een nationale focus, een internationale focus of een combinatie daarvan. Een lokale focus op bijvoorbeeld Den Haag is eenvoudiger en dus goedkoper te realiseren dan een (inter)nationale focus.

Zoekmachine optimalisatie

Speciaal voor MKB bedrijven levert SMOOP de dienst: MKB Topper. Dat is een strategie die erop is gericht om in te spelen op specifieke behoefte van MKB bedrijven die gevestigd zijn in Zuid-Holland.

Marktgerichte organisaties hebben namelijk een ander soort SEO nodig dan overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij (h)erkennen de verschillen tussen organisaties en hun doelgroepen en weten daardoor SEO zo in te zetten dat jouw bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Uiteraard vanuit het perspectief van jouw doelgroep(en).

Lokale SEO

Binnen Online Marketing is Lokale SEO in Den Haag best belangrijk. Het wordt door veel bedrijven namelijk niet optimaal benut. Hier kan jij dus als Haags bedrijf het verschil gaan maken! 

Met Lokale SEO kan je jouw product of dienst beter zichtbaar maken voor lokale bedrijven of particulieren. Wij kennen het allemaal wel, het is het kaartje met naalden wat soms te zien is wanneer jij een zoekopdracht doet.

Door middel van lokale SEO kan jij handig de mensen bereiken die al actief naar een bedrijf of product opzoek zijn: het organisch verkeer wordt relevanter voor jouw bedrijfswebsite én de zoekresultaten worden relevanter voor de zoeker.

Sociale Signalen

Wat door veel SEO bureau's en bedrijven vaak nog wel eens wordt vergeten zijn de sociale signalen die je naar jouw website krijgt. Dit vormt één van de laatste signalen van SEO. Mensen brengen namelijk steeds meer tijd door op social media. Google gaat hier ook steeds meer waarde aan hechten, vooral de komende jaren. 

Heb je een Facebook bedrijfsprofiel meer heel veel volgers en interactie? Dan wordt dat gezien als een positief signaal voor Google. Ook wanneer je vaak content post. Zoals foto's, filmpjes of berichten. 

Wanneer je sociale media met jouw SEO en marketingstrategie integreert, vergeet dan niet om je niet slechts op één kanaal te focussen. Dit is ook afhankelijk van jouw doelgroep. Heeft u een erg jonge doelgroep? Dan is vooral Instagram een goed middel. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kan hiervoor het best een onderzoek doen of laten doen op welke kanalen uw doelgroep zich bevindt.

Dit kan je door een online marketing bureau, zoals SMOOP in Den Haag laten doen.

Hoe wij jouw bedrijf hoger in Google gaan krijgen

Om het simpel te houden en snel stappen te zetten richting een hogere Google positie. Betere resultaten in andere zoekmachines te krijgen. Dan is het verstandig om een lokaal marketingbureau zoals SMOOP te kiezen.

De ervaring leert ons dat regelmatig persoonlijk contact met onze klanten het resultaat zeer ten goede komt. En dat is ook logisch. Hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk voor hen kunnen doen.

Google Ads: direct meer nieuwe klanten

Wil je liever deze week nog meer klanten binnenhalen via uw website? Dan kunt overwegen om te gaan adverteren met Google Adwords. Jij komt dan gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google.

Op lange termijn is SEO voor de meeste bedrijven in Den Haag echter efficiënter. Omdat het resultaat van SEO langdurig is. Wilt u snelle resultaten? Dan is Google Ads een goede optie.

Voor non-profit en overheidsorganisaties in Zuid-Holland heeft SMOOP eveneens maatwerkoplossingen. Zodat je beter vindbaar bent voor jouw doelgroep. Wat wij hebben gemerkt is dat het vooral voor overheidsorganisaties belangrijk is om doelgroepgericht te denken. Bijvoorbeeld door afzonderlijke websites te laten maken voor bepaalde doelgroepen.

Want hoe specifieker een site is gericht op een bepaalde doelgroep. Hoe beter die kan worden gevonden. Bij de bouw van sites zijn wij uw organisatie eveneens graag van dienst. Dat heeft tevens als voordeel dat we het zo bouwen dat het optimaal vindbaar is.

SEO door SMOOP Online Marketing

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen bespreken hoe wij jouw bedrijf beter later scoren? Vul dan onderstaand formulier in of e-mail ons. U kunt ook telefonisch contact opnemen via: 06 4732 1174

Overige SEO regio's

Niet alleen in Den Haag kan je gebruik maken van onze diensten. Ook in bijvoorbeeld RotterdamLeiden en Gouda.

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen zodat u een inschatting kunt maken van de totale kosten. Even bellen kan natuurlijk ook.

Online Marketing Bureau Smoop
5.0
Based on 13 reviews
powered by Google
Miguel Oduber
Miguel Oduber
12:52 02 Sep 20
Smoop Online Marketing is een topbedrijf met vriendelijk personeel die mij op het gebied van Google Ads en SEO heeft... geholpen. Zeker een aanrader!lees meer
Ryan
Ryan
12:11 02 Sep 20
Smoop online marketing bureau is een goed en betrouwbaar bedrijf binnen Den Haag die mij goed heeft geholpen betreft... SEO strategielees meer
Atif Bouazza
Atif Bouazza
12:26 08 May 20
Al een jaar Hele goede samenwerking
Sven Peute
Sven Peute
08:46 03 Mar 20
Smoop online marketing bureau in Den Haag is erg fijn om mee samen te werken. Alles is mogelijk bij Smoop. Van... webdesign, SEO optimalisatie tot aan het volledig schrijven van webteksten. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en zeker vakkundig. Een hele goede ervaring gehad (en nog steeds) bij Online marketing bureau Smoop. Een aanrader!lees meer
Armand van der plas
Armand van der plas
13:58 07 Jul 17
Smoop heeft mij geholpen op het gebied van SEO. De website van mijn bedrijf is hierdoor beter vindbaar in Google. Erg... tevreden mee!lees meer
Volgende beoordelingen