Content Marketing

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij diverse vormen van content zoals afbeeldingen, videoclips en downloads worden aangeboden met als uiteindelijk doel de bezoeker te converteren of aan te zetten tot een actie. Het draait erom dat je de doelgroep waardevolle, relevante informatie biedt. Het uiteindelijk doel van contentmarketing is dat de bezoeker een klant wordt.

Content Marketing

Content is een heel breed begrip. Content bestaat niet alleen uit teksten, maar ook uit afbeeldingen, video’s, blogberichten, infographics, PDF-documenten, e-books, illustraties, polls, interviews, vlogs en nog veel meer. Met content bepaal je de uitstraling van je bedrijf.

Door middel van content marketing bouw je naamsbekendheid en vertrouwen op bij je doelgroep. Je creëert eigenlijk content om uit te stralen wat je bedrijf inhoudt en waar je voor staat, content dient als een waardevolle bron van informatie. Met content marketing deel je kennis over je branche en producten en beantwoord je dus eigenlijk vragen van bezoekers.

De behoefte aan jou product wordt verhoogd door jouw gecreëerde content, want de bezoeker zal dan aan jouw bedrijf denken, vanwege de vertrouwensrelatie die je door content met hem hebt opgebouwd. Hij heeft jouw bedrijf op waarde leren schatten en ziet je nu als autoriteit in jouw branche vanwege je interessante, informatieve content. Hij is daardoor sneller geneigd om bij jou te kopen dan bij de concurrent die hij niet kent.

Wij helpen graag bedrijven die (beter) zichtbaar willen worden op het internet om zo meer klanten te genereren. Smoop doet dit onder andere door middel van content marketing.

Voordelen van contentmarketing

1

Vergroten van je naamsbekendheid

2

Goede content verbeterd

de Google zoekresultaten

3

Het snel binnenhalen

van nieuwe klanten

Wat voor content creëeren wij?

Wij zijn in staat om bijna alle vormen van content te creëeren. Denk aan banners voor Google Advertising, mooie designs voor Social Advertising, teksten/blogs, content voor op social media posts en nog veel meer.. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij leveren het!

Hulp nodig bij
online marketing?