Online marketing Den Haag

U wilt meer bezoekers op uw website en meer nieuwe klanten. Dan is online marketing precies wat u nodig heeft. Er zijn in Den Haag een hoop bedrijven die gebruik maken van online marketing om zo hun naamsbekendheid te vergroten en meer nieuwe klanten te krijgen.

Wij van online marketing bureau Smoop leveren al ruim 15 jaar online marketing diensten aan onze klanten in Den Haag. Wilt u weten hoe wij uw bedrijf online kunnen laten groeien? Neem dan contact met ons op.

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel digitale marketing genoemd is het in de markt zetten van een product of dienst via het internet. Binnen online marketing vallen alle activiteiten die eraan bijdragen om online resultaat te behalen. Al is dit voor organische (gratis) of betaalde vindbaarheid.

Online marketing wordt gebruikt om verschillende doelstellingen na te streven. Een aantal van deze doelstellingen kunnen zijn: merkbekendheid vergroten, nieuwe klanten aantrekken en binden, merkidentiteit opbouwen en nog veel meer.

Welke vorm van marketing geschikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een heleboel factoren. Wit u succesvol zijn met uw bedrijf door uw online marketing aanwezigheid te optimaliseren? Lees dan vooral verder! Of neem contact op met Smoop.

Doelstellingen van digitale marketing in Den Haag

Met online marketing worden er verschillende doelstellingen nagestreefd. Zo wordt online marketing onder andere gebruik om: uw merkidentiteit en merkbekendheid te vergroten. Ook wel branding genoemd.

Branding is belangrijk om uw nieuwe merk of concept op de kaart te zetten. Als u namelijk een geweldige product of dienst heeft ontwikkeld waar niemand van weet, dan zult u nooit uw doelstellingen kunnen behalen. Wanneer u wilt dat er meer mensen naar uw website komen dan kunt u dat doen door uw merkbekendheid te vergroten. Dit kan natuurlijk worden gedaan door het uitzetten van televisiereclames en radiospotjes. Dit kost alleen erg veel geld en u kunt uw doelgroep niet doelgericht bereiken. Dit kan wel met Google Ads. Er kan dan zelfs een hoger rendement worden behaald met een kleiner budget. Aangezien u uw doelgroep doelgericht kunt bereiken.

Hetzelfde geldt voor vindbaarheid. Als uw site niet goed vindbaar is, dan zullen er weinig bezoekers zijn die tot verkoop over willen gaan. Één van de oplossingen hiervoor is uw organische vindbaarheid vergroten.

Wilt u ook uw marketingdoelstellingen in Den Haag behalen? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bel naar 06 - 4732 1174.

Een strategische aanpak

Er zijn zoveel verschillende soorten online marketing. Maar welke soort is nu het beste voor uw bedrijf. Dat ligt volledig aan uw doelen en uw doelgroep. Daarom kijk Online marketing bedrijf Smoop samen met u wat uw online doelen zijn en wat uw doelgroep is. Aan de hand daarvan, kunnen wij een plan opstellen, hoe wij samen uw doelen kunnen realiseren.

Weet u al precies wat u wilt, maar heeft u zelf geen tijd om uw marketingplan uit te voeren? Ook dan kunnen wij u helpen. Doordat wij verschillende specialisten hebben binnen ons team, kunnen wij u binnen alle vlakken van online marketing helpen.

-SEO
-SEA
-Social media marketing
-Search engine Marketing
-Content Marketing
-Email marketing
-CRO

Bent u toe aan online groei in Den Haag?

Smoop is een full service marketing bureau die is gespecialiseerd in alle aspecten van online marketing. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.

smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 kleine en middelgrote bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wil je een (snellere) omzetgroei met jouw bedrijf? Neem dan direct contact op.

Contact

Kantoor & Bezoek:

Smoop
Binckhorstlaan 123
2516 BA
Den Haag

Postadres:

Prins Willem-Alexanderweg 139
2595 BT
Den Haag

Copyright 2011 - 2022 ©  SMOOP

Chat openen
Stel hier vrijblijvend je vraag
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?