U wilt uw meer bezoekers op uw website en meer nieuwe klanten. Online marketing kan hier heel erg goed bij helpen.  Er zijn in Leiden een hoop bedrijven die gebruik maken van online marketing om zo: hun naamsbekendheid te vergroten en meer nieuwe klanten te krijgen. Maar maakt u er als bedrijf ook goed gebruik van?

Wij van online marketing bureau SMOOP leveren al ruim 15 jaar online marketing diensten aan onze klanten in Leiden. Wij helpen bedrijven om online succesvoller te worden, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kan behalen. Neem dan contact met ons op.

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel digital marketing genoemd is het in de markt zetten van een product of service via het internet. Binnen online marketing vallen alle activiteiten die eraan bijdragen om online resultaat te behalen. Al is dit voor organische (gratis) of betaalde vindbaarheid.

Online marketing op zich bestaat uit een hele hoop verschillende dingen. De eerste keus die u bij online marketing het beste kan maken, is of u snel en direct resultaat wil met een hoger budget. Of liever langdurig resultaat wil wat minder kosten met zich mee brengt.

Bij snel resultaat adviseren wij: Google ads. Bij de 2e optie adviseren wij SEO

Online marketing wordt gebruikt om verschillende doelstellingen na te streven. Een aantal van deze doelstellingen kunnen zijn: merkbekendheid vergroten, nieuwe klanten aantrekken en binden, merkidentiteit opbouwen en nog veel meer.

Welke vorm van marketing geschrikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een heleboel factoren. Wit u succesvol zijn met uw bedrijf door uw online marketing aanwezigheid te optimaliseren? Lees dan vooral verder! Of neem contact op met SMOOP.

Invloed van Online Marketing in Leiden

Met online marketing worden er verschillende doelstelling nagestreefd. Zo wordt online marketing onder andere gebruik om: uw merkidentiteit en merkbekendheid te vergroten. Ookwel branding genoemd.

Branding is belangrijk om uw nieuwe merk of concept op de kaart te zetten. Als u namelijk een geweldige product of dienst heeft ontwikkeld waar niemand van weet. Dan zult u nooit uw doelstellingen kunnen behalen. Wanneer u wil dat er meer mensen naar uw website komen dan kunt u dat doen door uw merkbekendheid te vergroten. Dit kan natuurlijk worden gedaan door het uitzetten van televisiereclames en radiospotjes. Dit kost alleen erg veel geld en u kunt uw doelgroep niet doelgericht bereiken. Daarom kunt u er beter voor zorgen dat uw bedrijf in Leiden online vindbaar is.

Hetzelfde geldt voor vindbaarheid. Als uw site niet goed vindbaar is, dan zullen er weinig bezoekers zijn die tot verkoop over willen gaan. Één van de oplossingen hiervoor is uw organische vindbaarheid vergroten.

Wilt u ook uw marketingdoelstellingen in Leiden behalen? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bel naar 06 – 4732 1174.

De juiste aanpak voor online groei

Er zijn zoveel verschillende soorten online marketing. Maar welke soort is nu het beste voor uw bedrijf. Dat ligt volledig aan uw doelen en uw doelgroep. Daarom kijk Online marketing bedrijf SMOOP samen met u wat uw online doelen zijn en wat uw doelgroep is. Aan de hand daarvan, kunnen wij een plan opstellen, hoe wij samen uw doelen kunnen realiseren.

Weet u al precies wat u wilt, maar heeft u zelf geen tijd om uw marketingplan uit te voeren? Ook dan kunnen wij u helpen. Doordat wij verschillende specialisten hebben binnen ons team, kunnen wij u binnen alle vlakken van online marketing helpen.

-SEO
-SEA
-Email marketing
-Search engine Marketing
-Content Marketing
-CRO
-Social media marketing

Op zoek naar een online marketing bureau in Leiden? SMOOP!

Online groei en succes. Dat is waar wij als online marketing bureau SMOOP ons hard voor maken! Door data te analyseren en te testen kunnen wij uw bedrijf boven de concurrentie helpen uitstijgen. Graag bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen zodat u uw online doelen samen met ons kunt gaan behalen.

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.

smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 middengrote en kleine bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wilt je een (snellere) omzetgroei met jouw bedrijf? Neem dan direct contact op.

Contact

Kantoor & Bezoek:

Smoop
Laan van Nieuw Oost-Indië 125
2593 BM
Den Haag

Post:

Noord-West Buitensingel 5E
2518 PA
Den Haag

Copyright 2011 - 2020 ©  SMOOP