Heeft u niet genoeg bezoekers op uw website? Dit kunt u het beste doen met Online Marketing. Er zijn in Delft een hoop bedrijven die gebruik maken van internet marketing. Niet alleen grote bedrijven, ook MKB. De vraag is, laat u op het gebied van Online Marketing in Delft nog kansen liggen. Zo ja? Dan kunnen wij u helpen.

Definitie van online marketing?

Online marketing, ook wel digital marketing genoemd in het Engels, is het in de markt zetten van een product of dienst via het internet. Binnen online marketing vallen alle activiteiten die eraan bijdragen om online resultaat te behalen. Al is dit voor organische (gratis) of betaalde vindbaarheid.

Online marketing op zich bestaat uit een hele hoop verschillende dingen. De eerste keus die u bij online marketing het beste kan maken, is of u snel en direct resultaat wil met een hoger budget. Of liever langdurig resultaat wil wat minder kosten met zich mee brengt.

Bij snel resultaat adviseren wij: Google Ads. Bij de 2e optie adviseren wij SEO

Online marketing wordt gebruikt om verschillende doelstellingen te behalen. Maar meestal zien wij terug dat het bedrijven gaat om meer omzet, of meer klanten gelukkig maken. Hier draagt online marketing in beide gevallen aan bij.

Welke vorm van marketing geschikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een heleboel factoren. Wilt u succesvol zijn met uw bedrijf door uw online marketing aanwezigheid te optimaliseren? Lees dan vooral verder! Of neem contact op met Smoop.

Invloed van Online Marketing in Delft

Met online marketing worden verschillende doelstellingen nagestreefd. Zo wordt online marketing onder andere gebruikt om uw merkidentiteit en merkbekendheid te vergroten. Ook wel branding genoemd.

Branding is belangrijk om uw nieuwe merk of concept op de kaart te zetten. Als u namelijk een geweldige product of dienst heeft ontwikkeld waar niemand van weet, dan zult u nooit uw doelstellingen kunnen behalen. Wanneer u wilt dat er meer mensen naar uw website komen dan kunt u dat doen door uw merkbekendheid te vergroten. Dit kunt u doen door het laten maken van posters en billboards. Maar dat is vandaag de dag niet de meest effectieve manier.

Dit kost alleen erg veel geld en u kunt uw doelgroep niet doelgericht bereiken. Daarom kunt u er beter voor zorgen dat uw bedrijf in Delft online vindbaar is.

Hetzelfde geldt voor vindbaarheid. Als uw site niet goed vindbaar is, dan zullen er weinig bezoekers zijn die tot verkoop over willen gaan. Één van de oplossingen hiervoor is uw organische vindbaarheid vergroten door SEO.

Wilt u ook uw marketingdoelstellingen in Delft behalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bel naar 06 – 4732 1174.

De juiste aanpak voor online groei

Er zijn zoveel verschillende soorten online marketing. Maar welke soort is nu het beste voor uw bedrijf. Dat ligt volledig aan uw doelen en uw doelgroep. Daarom kijkt Online marketing bureau Smoop samen met u wat uw online doelen zijn en wie uw doelgroep is. Aan de hand daarvan, kunnen wij een plan opstellen, hoe wij samen uw doelen kunnen realiseren.

Weet u al precies wat u wilt, maar heeft u zelf geen tijd om uw marketingplan uit te voeren? Ook dan kunnen wij u helpen. Doordat wij verschillende specialisten hebben binnen ons team, kunnen wij u binnen alle vlakken van online marketing helpen.

-SEA
-SEO
-Email marketing
-Search engine marketing
-Content marketing
-CRO
-Social media marketing

Op zoek naar een online marketing bureau in Delft? Smoop!

Online groei en succes. Dat is waar wij als online marketing bureau Smoop ons hard voor maken! Door data te analyseren en te testen kunnen wij uw bedrijf boven de concurrentie helpen uitstijgen. Graag bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen zodat u uw online doelen samen met ons kunt gaan behalen.

Wij helpen bedrijven niet alleen in Delft met Online Marketing. Dit doen wij door geheel Nederland. Onder andere in: Den Haag, Leiden en Gouda.

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.

smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 kleine en middelgrote bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wil je een (snellere) omzetgroei met jouw bedrijf? Neem dan direct contact op.

Contact

Kantoor & Bezoek:

Smoop
Binckhorstlaan 123
2516 BA
Den Haag

Postadres:

Prins Willem-Alexanderweg 139
2595 BT
Den Haag

Copyright 2011 - 2022 ©  SMOOP

Chat openen
Stel hier vrijblijvend je vraag
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?