SEO Zuid-Holland

SMOOP is de specialist in Search Engine Optimalisation ofwel SEO in Zuid-Holland. Hiermee kun je de website van jouw organisatie beter vindbaar maken voor potentiële geïnteresseerden via zoekmachines zoals Google. SMOOP richt zich toe op organisaties in Zuid-Holland, omdat de ervaring leert dat regelmatig persoonlijk contact met de opdrachtgever het SEO resultaat zeer ten goede komt. Hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk kunnen doen. Gevonden worden begint met SEO van SMOOP!

Hoe werkt zoekmachine marketing ofwel SEO?

Het mooie van het internet, en dus ook zoekmachine optimalisatie, is dat iedere website voor zoekmachines gelijk is. Elke site wordt namelijk met precies dezelfde maatstaven beoordeeld door bijvoorbeeld Google. Met SEO kun je het verschil maken: daarmee help je de zoekmachines om jouw website beter te vinden. Hoe beter je SEO, hoe hoger de site van jouw organisatie in de zoekresultaten verschijnt. Bij bedrijven is het voorts van belang dat hun website hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komt dan hun concurrenten. Concurrenten die in de fysieke wereld wellicht op betere locaties zitten. Daar helpt SMOOP graag bij.

Hoog in zoekresultaten

Een hoge positie in de zoekresultaten is beter omdat potentiële klanten veelal niet verder kijken dan de eerste resultaten die bijvoorbeeld Google, Bing en Yahoo opleveren. Als je daar niet bij staat, dan tel je als bedrijf in Zuid Holland online feitelijk niet meer mee. Met een goede SEO strategie kun je leads genereren en klanten winnen. Vergelijk het met een winkelstraat: in een drukke winkelstraat wordt meer omzet behaald dan in een minder prominente winkelstraat.

Lokaal, nationaal en internationaal

Afhankelijk van de doelgroep(en) die jouw organisatie wil bereiken, kun je met SEO inzoomen. Daarbij kan je kiezen tussen een lokale focus, een nationale focus, een internationale focus of een combinatie daarvan. Een lokale focus is eenvoudiger en dus goedkoper te realiseren dan een (inter)nationale focus.

MKB Topper

Speciaal voor MKB bedrijven levert SMOOP de dienst MKB Topper. Dat is SEO die is toegespitst op de specifieke behoefte van MKB bedrijven die gevestigd zijn in Zuid-Holland. Marktgerichte organisaties hebben namelijk een ander soort SEO nodig dan overheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Wij (h)erkennen de verschillen tussen organisaties en hun doelgroepen en weten daardoor SEO zo in te zetten dat je bedrijf er met kop en schouders bovenuit steekt. Uiteraard vanuit het perspectief van je doelgroep(en).

Non-profit topper

Voor non-profit en overheidsorganisaties in Zuid-Holland heeft SMOOP eveneens maatwerkoplossingen om beter vindbaar te worden voor doelgroepen. Met name voor overheidsorganisaties is het van belang eerst een tussenstap te maken met doelgroepgericht denken. Bijvoorbeeld door afzonderlijke websites te laten maken voor bepaalde doelgroepen. Want hoe specifieker een site toegesneden is op een bepaalde doelgroep, hoe beter die kan worden gevonden. Bij de bouw van sites zijn we jouw organisatie eveneens graag van dienst. Dat heeft tevens als voordeel dat we het zo bouwen dat het optimaal vindbaar is.

Zoekmachine optimalisatie door SMOOP

Om de lijntjes kort te houden en snel stappen te maken richting hogere Google posities, en betere resultaten in andere zoekmachines, is het verstandig om een lokaal marketingbureau zoals SMOOP te kiezen. De ervaring leert ons namelijk dat regelmatig persoonlijk contact met onze klanten het resultaat zeer ten goede komt. En dat is ook logisch: hoe beter we de organisaties van onze klanten kennen, hoe beter wij ons werk voor hen kunnen doen.

Direct meer sitebezoekers

Wil je liever deze week nog meer klanten binnenhalen via je website? Dan kun je overwegen om te adverteren met Google Adwords. Je komt dan gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google. Op lange termijn is SEO voor de meeste bedrijven echter efficienter. Voor snelle resultaten is Google AdWords de beste optie.

Onze experts helpen je graag

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en kansen van zoekmachine marketing voor jouw bedrijf of organisatie? Vul dan onderstaand formulier in of e-mail ons. Of bel onze SEO expert over wat de eventuele mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Mocht je bijvoorbeeld twijfelen, of je hebt een bedrijf dat zowel lokaal als internationaal opereert, dan is het verstandig om contact op te nemen met onze SEO specialist. Je kunt ons eveneens benaderen voor SEO advies en over het uitbesteden ervan. Ook als je zelf al bezig bent met zoekmachine optimalisatie, maar nog niet de gewenste resultaten hebt bereikt. Onze tarieven zijn gegarandeerd de laagste in de markt en je krijgt bij SMOOP altijd waar voor je geld.

SEO Zuid-Holland, Enzovoort

In het submenu’s op onze website onder SEO zie je ongeveer dezelfde tekst als hierboven, maar dan geordend naar gemeente. Dit hebben we gedaan om zo voor potentiële klanten optimaal vindbaar te zijn. We zouden ze niet willen missen en zij hopelijk ons eveneens niet. Dit is dus een praktisch voorbeeld van wat SEO in kan houden.

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen zodat u een inschatting kunt maken van de totale kosten. Even bellen kan natuurlijk ook.

Online Marketing Bureau Smoop
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
powered by Google
Henk De Vries
Henk De Vries
07:35 29 May 21
Google posities gaan als een trein. Absoluut een aanrader!
Thomas van Wissen
Thomas van Wissen
09:42 12 May 21
Smoop online marketing is een zeer professioneel bedrijf. Leveren een top kwaliteit aan SEO web-teksten. Zijn altijd... bereid om jou te helpen. Met vriendelijk personeel! Ook voor hulp bij SEA is dit bedrijf zeker een aanrader.lees verder
Driver II
Driver II
12:37 18 Feb 21
Smoop heeft ons erg goed geholpen met het verbeteren van de vindbaarheid binnen Google. Zowel op organisch vlak als via... Google Ads zijn we nu goed te vinden op het internet wanneer onze doelgroep online zoekt naar onze diensten. Finn bedankt Kerel en ik heb trouwens weer een nieuwe opdracht voor je! 📝😎lees verder
Verhuisbedrijf Direct
Verhuisbedrijf Direct
22:36 24 Jan 21
Top bedrijf met top mensen!! Finn en zijn crew staan altijd voor je klaar.
Merve Sarican
Merve Sarican
13:31 23 Nov 20
Smoop online marketing bureau is een topbedrijf in Den Haag die mij heeft geholpen op het gebied van SEO en SEA.
Miguel Oduber
Miguel Oduber
12:52 02 Sep 20
Smoop Online Marketing is een topbedrijf met vriendelijk personeel die mij op het gebied van Google Ads en SEO heeft... geholpen. Zeker een aanrader!lees verder
Ryan
Ryan
12:11 02 Sep 20
Smoop online marketing bureau is een goed en betrouwbaar bedrijf binnen Den Haag die mij goed heeft geholpen betreft... SEO strategielees verder
Atif Bouazza
Atif Bouazza
12:26 08 May 20
Al een jaar Hele goede samenwerking
Sven Peute
Sven Peute
08:46 03 Mar 20
Smoop online marketing bureau in Den Haag is erg fijn om mee samen te werken. Alles is mogelijk bij Smoop. Van... webdesign, SEO optimalisatie tot aan het volledig schrijven van webteksten. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en zeker vakkundig. Een hele goede ervaring gehad (en nog steeds) bij Online marketing bureau Smoop. Een aanrader!lees verder
Armand van der plas
Armand van der plas
13:58 07 Jul 17
Smoop heeft mij geholpen op het gebied van SEO. De website van mijn bedrijf is hierdoor beter vindbaar in Google. Erg... tevreden mee!lees verder
Danny Meringa
Danny Meringa
15:34 31 Jan 17
Smoop heeft mij goed geholpen met al mijn online marketing vraagstukken. Zeker een aanrader!
Volgende beoordelingen
js_loader