Adverteren op Google (SEA)

Met Search Engine Advertising (SEA) ofwel zoekmachine adverteren kom je in de zoekmachines Google, Bing en Yahoo direct bovenaan in de zoekresultaten. Je betaalt daarvoor een klein bedrag aan de zoekmachine wanneer iemand op de link naar jouw dienst of product klikt. SEA bij de meest gebruikte zoekmachine in Nederland is Google.

Adverteren op Google (SEA)

Als je online je omzet wilt verhogen, dan is het overwegen van het adverteren met Google Ads van belang. Onze marketeers zijn in het bezit van de officiële Google Ads certificaten. We zorgen ervoor dat je website wordt geadverteerd onder de juiste trefwoorden, zodat je niet onnodig klanten misloopt die je site anders niet hadden gevonden. We kunnen daarmee jouw website in de eerste zoekresultaten van Google krijgen. Smoop is een officieel Google certified partner voor het beheren van dergelijke zoekcampagnes. We kennen dus alle ins en outs.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We leveren:

Resultaten met SEA

1

Omzet van jouw

bedrijf verhogen

2

Goede meetbaarheid

van campagnes

3

Het snel binnenhalen

van nieuwe klanten

Hoe werkt adverteren bij Google?

Als je in Google een zoekopdracht intypt krijg je resultaten die passen bij hetgeen dat je zoekt. Bij een commerciële zoekvraag zijn de bovenste 3 à 4 resultaten betaalde advertenties van bedrijven die adverteren via Google Ads. Veel mensen denken “wie klikt er nou op die advertenties, ik scroll daar altijd voorbij”, in de praktijk blijkt dat toch een heel groot deel van de zoekmachine gebruikers wel gewoon op de betaalde advertenties klikken (en dat mogelijk soms niet eens door hebben).

Adverteren bij Google werkt via Google Ads, dit is een systeem waarbij verschillende adverteerders middels een veilingsysteem bieden op advertentieplaatsingen. Deze veilingen gebeuren automatisch en in minder dan een milliseconde zodat je bij een zoekopdracht direct ziet welke advertenties er getoond worden.

Onze Google Ads oplossingen

Wij kunnen jou helpen een succesvolle campagne bovenaan de Google zoekresultaten te voeren. Zo zal je merken dat er veel meer nieuwe klanten via de website (of telefonisch) binnenkomen (afhankelijk van jouw product of dienst zal dit direct zijn of na een aantal weken).

Hulp nodig bij
online marketing?