Over ons

Welkom bij SMOOP, uw toonaangevende partner voor marketing, UX/UI-design, development en webdesign. Wij zijn een marketingbureau met een team van gepassioneerde experts die zich inzetten om uw merk te versterken en uw bedrijfsgroei te stimuleren. Onze uitgebreide diensten zijn niet beperkt tot alleen marketing; we bieden ook interim specialisten in diverse vakgebieden, die op afstand of op locatie projecten kunnen oppakken bij eindklanten.

Ons verhaal

SMOOP is opgericht in Den Haag en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend full-service marketingbureau in Nederland. Ons succes is het resultaat van de samenwerking tussen ons toegewijde in-house team en een uitgebreid netwerk van ervaren freelancers, gespecialiseerd in uiteenlopende domeinen zoals e-commerce, social media marketing, programmatic advertising en nog veel meer. Deze synergie stelt ons in staat om uitzonderlijke resultaten te behalen voor onze klanten.

De naam SMOOP is een uniek, niet-bestaand woord dat creativiteit, betrouwbaarheid en degelijkheid uitstraalt – kwaliteiten die de kern vormen van ons bedrijf.

Onze cultuur

Onze cultuurBij SMOOP geloven we in een evenwichtige werk- en ontspanningscultuur. Ons kantoor is uitgerust met een voetbaltafel die dagelijks wordt gebruikt voor ontspanning en teambuilding. Naast het stimuleren van een positieve werksfeer, zijn we vastberaden om u te helpen hoger te scoren in Google en meer klanten aan te trekken. Wij zien onszelf als uw gids naar succes in de drukke “winkelstraat” van de digitale wereld.

Bij SMOOP staan we klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Het team

Online marketing specialist en eigenaar

Finn Boonman

Online marketeer

Sven Peute

Online marketeer

Quincy van Veen

Online marketeer

Lisanne van der Hoeven

Online marketeer

Waïl

Online marketeer

Tim

UX/UI designer

Puck

UX/UI designer

Marieke de Vries

Account manager

Lauren McGaw

Software Engineer / Developer

Jasper Smit

Software Engineer / Developer

Noah Apena

Software Engineer / Developer

Koen

Vacatures

Niets is zo leuk als een klant oprecht verder kunnen helpen, vinden wij bij Smoop. Daarom zoeken wij een jou. Een commercieel en sociaal talent die graag in contact komt met (potentiele) klanten, en vanuit een adviserende rol precies weet welke diensten van Smoop passen bij welke klant.