Over ons

Smoop bestaat uit een vast team van ruim 6 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van online marketing. Daarnaast beschikken wij over een ruim netwerk van ervaren freelancers die wij in kunnen zetten bij hele specifieke werkzaamheden zoals E-commerce, Social media marketing, programmatic advertising en nog veel meer. Door deze mix van ervaren inhouse marketeers en freelance specialisten kunnen wij het beste resultaat voor u behalen. Wij realiseren hoogstaande online marketing en maken dit haalbaar voor elke soort organisatie. Van het bepalen van een strategie tot uitvoering. Zowel in Nederland als daarbuiten. Het hoge kennisniveau en ons doorzettingsvermogen zorgen voor duurzame relaties met onze klanten. Van B2B tot MKB en alles er tussenin.
smoop-logo-shirt

Hèt team

finn boonman

Finn Boonman

Online marketing specialist / eigenaar

Julien

Julien Hilgeman

SEO specialist

sven smoop

Sven Peute

Online marketeer


quincy van veen

Quincy van Veen

Online Marketeer

Marieke de Vries

Marieke de Vries

UX / UI Designer


pp

Lauren McGaw

Account manager

Alex

Alex Olde Monnikhof

Website ontwikkelaar

Succes voor onze klanten

Online marketing bureau Smoop levert kwaliteit. Zowel op het gebied van onze kennis als ons servicelevel. Wij hebben ons bedrijf op zo'n manier ingericht dat wij onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Doordat ons bureau kleinschalig is en niet bestaat uit een managementlaag, zijn de tarieven die wij rekenen erg scherp. Wij proberen onze services dan ook zo laagdrempelig mogelijk te houden, zowel startende ondernemers als CEO's van grote multinationals voelen zich bij ons bureau welkom. Smoop levert maatwerk voor uw bedrijf waar u echt ook wat aan heeft. En wat de problemen van zowel uw bedrijf als uw klant oplost.

De historie

Smoop is vanaf de oprichting gevestigd in Den Haag en actief als een gecombineerd websitebouw, online marketing en webdesign bureau. Sinds die tijd zijn wij uit gegroeid tot één van de beste full-service online marketing bureaus van Nederland. Dankzij de groei van ons bureau, is ook ons dienstaanbod sterk vergroot. De naam Smoop is een willekeurig niet bestaand woord. We vonden het tof klinken. Het straalt creativiteit, betrouwbaarheid en gedegenheid uit. Daar staan we voor!