Website laten bouwen

Een eigen website is voor menig bedrijf of instelling onmisbaar geworden. En niet zonder reden. Met een website kunnen potentiële klanten worden aangetrokken die wellicht anders nooit van je bedrijf hadden gehoord.

Een professionele website

Veel bedrijven zien het belang van een fraai ontworpen website. Daarnaast is het tevens van belang dat je website gebruikersvriendelijk is. Als een bezoeker op jouw site eenvoudig kan vinden wat die zoekt, dan is de kans groter dat deze klant van je wordt. Dat laatste wordt bij veel webbureaus vergeten, maar niet bij Smoop. Wij gaan voor een optimale bezoekerervaring die maximaal bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen.

Aantrekkelijk design

Uiteraard wil het oog ook wat als je een website bezoekt, namelijk een mooie website die goed aanvoelt. Wij van Smoop zijn hier als geen ander in bedreven: wij hebben de kennis en kunde in huis van de nieuwste trends en wat er allemaal mogelijk is. Wij zien het als webbureau als een uitdaging om website voor jouw organisatie te ontwerpen die een onvergetelijke positieve indruk maakt.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Bij Smoop heb je al een voor Google geoptimaliseerde website die je eenvoudig zelf, zonder enige technische kennis, kunt bijwerken voor een scherp tarief. Alle websites die wij opleveren worden geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing & Yahoo. Bij nieuwe WordPress websites zorgen we dat alle teksten en structuren optimaal vindbaar zijn met de recente algoritme updates van Google, Bing en Yahoo. Bij het vernieuwen van een bestaande website zorgen we voor een naadloze overgang door alle oude geïndexeerde pagina’s in zoekmachines door te verwijzen naar hun nieuwe equivalent.