Linkbuilding Den Haag

Linkbuilding is binnen SEO in Den Haag nog steeds één van de belangrijkste factoren om te ranken in Google. Wij kunnen een link profiel opbouwen die als 'natuurlijk' wordt gezien. Van links met een hoge waarden die passen bij uw niché. Wilt u hier meer over weten? Lees dan vooral verder.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een methode om uw website hoger in Google te laten scoren. Allereerst gaan we uitleggen wat interne linkbuilding is. Het is namelijk erg belangrijk dat bezoekers zich makkelijk door uw website heen kunnen bewegen. De linkstructuur moet daarom in orde zijn. Een bezoeker moet gemakkelijk van de homepagina naar andere pagina’s kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw diensten pagina.  Daarnaast kan door middel van interne linkbuilding op uw website, meer autoriteit krijgen. Wat als gevolg heeft dat uw website autoritairder wordt. Is de homepagina de belangrijkste pagina van uw website? Zorg er dan voor dat hoogwaardige, externe website naar uw homepagina verwijzen.  Weet u niet hoe u dat moet doen? Schakel dan SMOOP in.

Naast interne linkbuilding is er de externe linkbuilding. Om hoger in Google te komen, heeft je website autoriteit nodig. Dit bouw je op door aan linkbuilding te doen. Dit is simpelweg het verkrijgen van links naar uw pagina. Sommige bedrijven denken dat meer links voor meer resultaat zorgt. Maar niets is minder waar. Links met een lage kwalitatieve waarde kunnen namelijk een site eerder schaden dan goed doen.

Het gaat namelijk om de kwaliteit van de backlinks. Hoe hoger de kwaliteit van de links in de ogen van Google, hoe autoritairder uw website zal worden gezien.  Een link van dominos.nl is bijvoorbeeld veel waardevoller dan een link van de website van de plaatselijke pizzeria. Dominos is immers een autoriteit. We snappen dat het lastig is om een linkje van Dominos te krijgen, maar er zijn voldoende kwalitatieve alternatieven!

Links naar uw website in Den Haag

Een van de factoren die bijdraagt aan een webpagina die beschouwd wordt als “belangrijk” voor Google, is het aantal links die naar de pagina. Bijvoorbeeld, als uw pagina 100 kwalitatieve links heeft dan leiden die links tot een hogere ranking dan een (in Google’s beoordeling) dan een site met slechts 20 links.

Maar wat zijn “hoogwaardige” links? Dit zijn links van andere populaire pagina’s, dat wil zeggen, pagina’s die, zelf, veel (kwalitatieve) links naar zich hebben. (Ja, ik weet het. Mijn definitie is cirkelvormig. En het is mogelijk dat de zoekmachine ook andere factoren heeft die de kwaliteit van een link bepalen.)

Hoe dan ook, in het algemeen, omdat Google uw pagina’s rangschikt op basis van het aantal links die naar uw pagina verwijzen, zal uw site het beter doen als er meer links verwijzen naar uw site.

Linkbuilding uitbesteden aan een expert in Den Haag

Wilt u uw linkbuilding werkzaamheden uitbesteden aan een professioneel online marketing bureau in Den Haag? Dan is online marketing bureau SMOOP de juiste partij voor u. Wij hebben al rui, 15 jaar ervaring met SEO en linkbuilding in de omgeving van Den Haag

Neem contact met ons op

smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 kleine en middelgrote bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wil je een (snellere) omzetgroei met jouw bedrijf? Neem dan direct contact op.

Contact

Kantoor & Bezoek:

Smoop
Binckhorstlaan 123
2516 BA
Den Haag

Postadres:

Prins Willem-Alexanderweg 139
2595 BT
Den Haag

Copyright 2011 - 2022 ©  SMOOP

Chat openen
Stel hier vrijblijvend je vraag
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?