Display Campagnes

Wil jij display campagnes draaien? Display campagnes zijn beeldadvertenties op bekende websites. Deze campagnes worden lokaal, regionaal of landelijk vertoond op de juiste apparaten. Wij analyseren de juiste doelgroep en passen de campagne daarop aan. Wij besteden kostbare advertentiebudget aan de juiste persoon. Jouw boodschap brengen wij bij de juiste doelgroep en een groot bereik is dus gegarandeerd!

Display campagnes

Als je online je omzet wilt verhogen, dan is het overwegen van het adverteren met Google Display Ads van belang. Onze marketeers zijn in het bezit van de officiële Google Ads certificaten. We zorgen ervoor dat je website wordt geadverteerd op de juiste websites, zodat je niet onnodig klanten misloopt die je site anders niet hadden gevonden. We kunnen daarmee de juiste doelgroep bereiken op het juiste moment. Smoop is een officieel Google certified partner voor het beheren van dergelijke Display campagnes. We kennen dus alle ins en outs.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We leveren:

Resultaten met Display campagnes

1

Vergroten van je naamsbekendheid

2

Omzet van jouw bedrijf

verhogen

3

Het snel binnenhalen

van nieuwe klanten

Hoe gaan we te werk?

Helaas is niet elke Display Advertising campagne zomaar te kopiëren. Elke organisatie is anders en daarom werken we met een stappenplan om onze doelstellingen te bereiken. We beginnen met een uitgebreid onderzoek. We gaan op zoek naar de doelgroep aan de hand van interviews en data-onderzoek. De resultaten brengen we samen met de heldere positionering van het merk. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor een juiste en resultaatgerichte strategie.

Banner ontwerp

Heb je nog geen beeld en/of video banner? Geen probleem. Wij bedenken en ontwikkelen creatieve en pakkende banners ook zelf! Onze ontwerpers gaan graag aan de slag met bannersets die helemaal aansluiten bij jouw bedrijf. Wij helpen je graag en je hebt direct een vast aanspreekpunt voor het volledige proces. Makkelijk toch?

Hulp nodig bij
online marketing?