Website laten maken Den Haag

Bent u op zoek naar een nieuwe WordPress website voor uw bedrijf in Den Haag of omstreken? Dan kunnen wij u verder helpen. Smoop heeft hier al ruim 15 ervaring mee en kan u helpen om uw WordPress website te ontwikkelen. 

Waarom WordPress?

WordPress is het meestgebruikte CMS (Content Management Systeem) voor het beheren van websites ter wereld. Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf uw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als u een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops. 

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het u alle vrijheid heeft om zelf uit te kiezen welk design u gebruikt en hoe u uw website inricht. U heeft letterlijk alle vrijheid om uw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress.

In house WordPress developers

Wij zien dan ook dat de vraag voor het bouwen van WordPress website in Den Haag erg blijft toenemen. Om ervoor te zorgen dat al de website die wij ontwikkelen van hoge kwaliteit zijn, hebben wij een eigen WordPress developer in dienst, die al de dromen van uw website waar kan maken. Onze designers zorgen bij het ontwikkelen van de website voor de look en feel.

Onze developers zijn op de hoogte van al de zaken die nodig zijn qua code, zodat uw website snel laadt en de website veilig is. Ook dit is een belangrijk deel van online vindbaarheid. Een website technisch goed opbouwen is namelijk altijd de belangrijkste stap.

Uw WordPress website: maatwerk in Den Haag

Het maken van maatwerk websites is een vaak apart. Dit is dan ook iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het begint allemaal bij het kiezen van een thema. Weet u wat voor soort thema u wilt hebben op uw website? Dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan. Weet u niet wat u wilt? Of wilt u aanpassingen maken aan uw thema omdat u bijvoorbeeld iets unieks wil? Dan kunnen wij u daarbij helpen. 

Een uniek ontwerp is iets waar wij veel waarde aan hechten. Als wij websites maken voor klanten, dan werken wij niet met een standaard design. Wij willen namelijk dat de website die u wil gebruiken voor uw Haagse bedrijf / webshop, uniek is. De reden hiervoor is omdat de snelheid van de standaard thema's vaak slechter is, dan wanneer wij hier zelf aanpassingen aan maken. 

Goed gevonden worden met uw Haagse website

Een website die goed werkt en gebruiksvriendelijk is, is natuurlijk belangrijk. Maar het is ook erg belangrijk dat u met uw website, goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Dit zorgt er namelijk voor dat u hoger in Google komt te staan en meer (potentiele) geintresseerde klanten op uw website krijgt. 
Als wij een website maken passen wij altijd de basics toe op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op onze SEO pagina

Waarom kiezen voor Smoop

Er zijn ontzettend veel bedrijven waar u uw website kan laten maken. Hieronder zetten we even op een rijtje waarom u het beste voor Smoop kan kiezen als u een WordPress site in Den Haag wil laten maken:

  • Werkzaam in Den Haag en omgeveving
  • Vele functies
  • Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid
  • Grote hoeveelheid pagina’s mogelijk
  • Snelle levering van uw website
  • Professioneel design
  • Mobile responsive
  • In uw eigen huisstijl
  • Géén maandelijkse kosten 
  • 100% tevredenheidsgarantie

Meer weten over WordPress of een website laten maken?

Kom gezellig langs voor een kennismaking bij ons op kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 - 2173 072. U kunt ook via onderstaande knop direct een offerte aanvragen.

 Je kunt in WordPress eenvoudig zelf blog berichten toevoegen, een tekst op je website aanpassen of een nieuwe foto uploaden. Waar je bij sommige systemen contact op moet nemen met een externe ICT afdeling kun je met WordPress een heleboel zelf.

WordPress website voorbeeld (Den Haag):

Wordpress den haag

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Op die manier kunt u een inschatting maken van de totale kosten. Even bellen kan natuurlijk ook.