WordPress Zoetermeer

Heb je nog geen website, of wil je jouw website voorzien van een nieuw desgin? Dan kan Smoop jou verder helpen! Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het maken en ontwikkelen van website voor bedrijven in Zoetermeer.

Welke CMS kies je?

Misschien heb je al een website staan, maar wil je dat deze verbeterd wordt. In het geval dat dit niet zo is, dan is het slim om eerst een Content management te kiezen. Een Content Management Systeem, ookwel een CMS genoemd is een systeem waarmee je jouw website beheerd en opmaakt. In de meeste gevallen kiezen wij voor WordPress.

Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf jouw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als je een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops en andere ondernemingen. 

Wij raden dan ook in veel gevallen aan om jouw website te maken met WordPress of met Shopify (een bekend platform dat wordt gebruikt voor het bouwen van webshops). Via deze platformen kan je het naar onze mening het beste een website maken. Waarom? Dat leggen we hieronder uit. 

WordPress in Zoetermeer

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het jou alle vrijheid heeft om zelf uit te kiezen welk design je gebruikt en hoe je jouw website inricht. Je hebt letterlijk alle vrijheid om jouw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress. 

Ook wanneer je een meer gecompliceerde site wil laten maken is het verstandig om gebruik te maken van WordPress, aangezien er binnen WordPress ook code aan de website kan worden toegevoegd. Ook de meeste van onze klanten maken gebruik van het CMS, WordPress. 

In house WordPress specialisten inschakelen

Wij zien dan ook dat de vraag voor het bouwen van WordPress websites in Zoetermeer erg blijft toenemen. Om ervoor te zorgen dat al de website die wij ontwikkelen van hoge kwaliteit zijn, hebben wij een eigen WordPress ontwikkelaar in dienst, die zich heeft gespecialiseerd in het maken van websites. Wij doen er namelijk alles aan om de wensen van onze klanten omtrent hun website te realiseren. 

Onze developers zijn op de hoogte van al de zaken die nodig zijn qua code, zodat jouw website snel laadt en de website veilig is. Ook dit is een belangrijk deel van de organische vindbaarheid. Als je deze zaken wil verbeteren. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jouw WordPress website: puur maatwerk

Het realiseren van maatwerk websites is een vak apart. Dit is dan ook iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het begint allemaal bij het kiezen van een thema. Weet je wat voor soort thema je wilt hebben op jouw website? Dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan.

Weet je nog niet wat je wilt voor jouw Zoetermeerse bedrijf? Of wil je aanpassingen maken aan jouw thema omdat je bijvoorbeeld iets unieks wil? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. 

Een uniek design is iets waar wij veel waarde aan hechten. Als wij websites maken voor klanten, dan werken wij niet met een standaard design. Wij willen namelijk dat de website die jij wil gebruiken voor jouw Zoetermeerse bedrijf/webshop, uniek is. De reden hiervoor is omdat de snelheid van de standaard thema's vaak slechter is, dan wanneer wij hier zelf aanpassingen aan maken. 

Hoog in Google met jouw Zoetermeerse website

Een website die goed werkt en gebruiksvriendelijk is, dat is natuurlijk het meest noodzakelijke wat je nodig hebt. Maar het is ook erg belangrijk dat je met jouw website, goed gevonden wordt in zoekmachines. Denk hierbij aan Google, Bing en Yahoo.

Dit zorgt er namelijk voor dat je hoger in Google komt te staan en meer geintresseerde klanten op jouw website krijgt. 

Als wij een website maken passen wij altijd de basics toe op het gebied van SEO. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze SEO pagina, hier leggen wij dat verder uit. 

Samenwerken met Smoop?

Er zijn ontzettend veel bedrijven waar je jouw website kan laten maken, waarom zou u dan voor Smoop moeten kiezen? Hieronder zetten we even op een rijtje waarom je het beste voor Smoop kan kiezen als je een WordPress site in Zoetermeer wil laten maken:

  • Werkzaam in Zoetermeer en omgeving
  • Gemaakt naar aanleiding van jouw wensen
  • Géén maandelijkse kosten
  • Vele functies
  • Professioneel design
  • Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid in Google
  • Grote hoeveelheid pagina’s mogelijk
  • Snelle levering van uw website
  • Mobile responsive
  • 100% tevredenheidsgarantie

Meer weten over WordPress of een website laten maken?

Kom gezellig langs voor een kennismaking bij ons op kantoor in Den Haag. Je kunt ons telefonisch bereiken op 070 - 2173 072. 

 Je kunt in WordPress eenvoudig zelf blog berichten toevoegen, een tekst op je website aanpassen of een nieuwe foto uploaden. Waar je bij sommige systemen contact op moet nemen met een externe ICT afdeling kun je met WordPress een heleboel zelf. 

Via de knop hieronder kan je een offerte aanvragen.

 

WordPress website voorbeeld (Zoetermeer):

Wordpress den haag

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kan je altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Op die manier kan je een inschatting maken van de totale kosten.