Website laten maken Rotterdam

Wil je graag een nieuwe website laten maken voor jouw bedrijf in Rotterdam? Dan zijn wij de partij die jou hierin kunnen adviseren en verder helpen. Smoop heeft hier al ruim vijftien jaar ervaring mee en kan jou helpen om de perfecte website te ontwikkelen. Via welk medium dan ook. 

Welke CMS kies je?

Misschien heb je al deels een website gemaakt, maar lukt het maar niet om het af te maken. Of je hebt een idee in je hoofd, maar je weet niet hoe je dit kan omzetten in een mooie site. In al die gevallen is het slim om een ervaren webbouwer in te schakelen. 

Er zijn tegenwoordig veel manieren om een website te maken, zo'n platform waarmee je een website kan maken heet een CMS (Content Management Systeem). WordPress is het meestgebruikte CMS voor het beheren van websites ter wereld.

Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf jouw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als je een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops. 

Wij raden dan ook in veel gevallen aan om jouw website te maken met WordPress of met Shopify (een bekend platform dat wordt gebruikt voor het bouwen van webshops). Via deze platformen kan je het naar onze mening het beste een website maken. Waarom? Dat leggen we hieronder uit. 

WordPress in Rotterdam

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het jou alle vrijheid geeft om zelf uit te kiezen welk design je gebruikt en hoe je jouw website inricht. Je hebt letterlijk alle vrijheid om jouw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress. 

Ook wanneer je een meer gecompliceerde site wil laten maken is het verstandig om gebruik te maken van WordPress, aangezien er binnen WordPress ook code aan de website kan worden toegevoegd. Ook de meeste van onze klanten maken gebruik van het CMS, WordPress. 

In house WordPress specialisten inschakelen

Wij zien dan ook dat de vraag voor het bouwen van WordPress websites in Rotterdam erg blijft toenemen. Om ervoor te zorgen dat al de websites die wij ontwikkelen van hoge kwaliteit zijn, hebben wij een eigen WordPress ontwikkelaar in dienst, die zich heeft gespecialiseerd in het maken van websites. Wij doen er namelijk alles aan om de wensen van onze klanten omtrent hun website te realiseren. 

Onze developers zijn op de hoogte van al de zaken die nodig zijn qua code, zodat jouw website snel laadt en de website veilig is. Ook dit is een belangrijk deel van de organische vindbaarheid. Als je deze zaken wil verbeteren. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jouw WordPress website: puur maatwerk

Het realiseren van maatwerk websites is een vak apart. Dit is dan ook iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het begint allemaal bij het kiezen van een thema. Weet je wat voor soort thema je wilt hebben op jouw website? Dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan.

Weet je nog niet wat je wilt voor jouw Rotterdamse bedrijf? Of wil je aanpassingen maken aan jouw thema omdat je bijvoorbeeld iets unieks wil? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. 

Een uniek design is iets waar wij veel waarde aan hechten. Als wij websites maken voor klanten, dan werken wij niet met een standaard design. Wij willen namelijk dat de website die jij wil gebruiken voor jouw Rotterdamse bedrijf/webshop, uniek is. De reden hiervoor is omdat de snelheid van de standaard thema's vaak slechter is, dan wanneer wij hier zelf aanpassingen aan maken. 

Goed gevonden worden met jouw Rotterdamse website

Een website die goed werkt en gebruiksvriendelijk is, dat is natuurlijk het meest noodzakelijke wat je nodig hebt. Maar het is ook erg belangrijk dat je met jouw website, goed gevonden wordt in zoekmachines. Denk hierbij aan Google, Bing en Yahoo.

Dit zorgt er namelijk voor dat je hoger in Google komt te staan en meer geintresseerde klanten op jouw website krijgt. 

Als wij een website maken passen wij altijd de basics toe op het gebied van SEO. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze SEO pagina, hier leggen wij dat verder uit. 

Waarom kiezen voor Smoop

Er zijn ontzettend veel bedrijven waar je jouw website kan laten maken, waarom zou je dan voor Smoop moeten kiezen? Hieronder zetten we even op een rijtje waarom je het beste voor Smoop kan kiezen als je een WordPress site in Rotterdam wil laten maken:

  • Werkzaam in Rotterdam en omgeving
  • In jouw eigen huisstijl
  • Géén maandelijkse kosten
  • Vele functies
  • Professioneel design
  • Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid
  • Grote hoeveelheid pagina’s mogelijk
  • Snelle levering van uw website
  • Mobile responsive
  • 100% tevredenheidsgarantie

Meer weten over WordPress of een website laten maken?

Kom gezellig langs voor een kennismaking bij ons op kantoor in Den Haag. Je kunt ons telefonisch bereiken op 070 - 2173 072. 

 Je kunt in WordPress eenvoudig zelf blog berichten toevoegen, een tekst op je website aanpassen of een nieuwe foto uploaden. Waar je bij sommige systemen contact op moet nemen met een externe ICT afdeling kun je met WordPress een heleboel zelf. 

Via de knop hieronder kan je een offerte aanvragen

WordPress website voorbeeld (Rotterdam):

Wordpress den haag

Vrijblijvende Offerte

Bij Smoop kunt u altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Op die manier kunt u een inschatting maken van de totale kosten. Even bellen kan natuurlijk ook.