Website laten maken in Delft

Heb je nog geen website, of wil je jouw website voorzien van een nieuw design? Dan kan Smoop jou verder helpen! Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het maken en ontwikkelen van website voor bedrijven in Delft.

Delft

Welk platform kan je het beste kiezen?

Misschien heb je al deels een website gemaakt, maar lukt het maar niet om het af te maken. Of je hebt een idee in je hoofd, maar je weet niet hoe je dit kan omzetten in een mooie site. In al die gevallen is het slim om een ervaren webbouwer in te schakelen. 

Er zijn tegenwoordig een manieren om een website te maken, zo’n platform waarmee je een website kan maken heet een CMS (Content Management Systeem). WordPress is het meestgebruikte CMS voor het beheren van websites ter wereld.

Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf jouw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als je een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops. 

Wij raden dan ook in veel gevallen aan om jouw website te maken met WordPress of met Shopify (een bekend platform dat wordt gebruikt voor het bouwen van webshops). 

WordPress in Delft

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het jou alle vrijheid heeft om zelf uit te kiezen welk design je gebruikt en hoe je jouw website inricht. Je hebt letterlijk alle vrijheid om jouw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress.

Ook wanneer je een meer gecompliceerde site wil laten maken is het verstandig om gebruik te maken van WordPress, aangezien er binnen WordPress ook code aan de website kan worden toegevoegd. 

In house WordPress specialisten

Wij zien dan ook dat de vraag voor het bouwen van WordPress website in Delft erg blijft toenemen. Om ervoor te zorgen dat al de websites die wij ontwikkelen van hoge kwaliteit zijn, hebben wij een eigen WordPress ontwikkelaar in dienst, die zich heeft gespecialiseerd in het maken van websites. Niet alleen voor WordPress, maar ook voor andere platforms. 

Onze developers zijn op de hoogte van al de zaken die nodig zijn qua code, zodat jouw website snel laadt en de website veilig is. Ook dit is een belangrijk deel van de organische vindbaarheid. Als je deze zaken wil verbeteren. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Jouw wordpress website in Delft: puur maatwerk

Het realiseren van maatwerk websites is een vak apart. Dit is dan ook iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het begint allemaal bij het kiezen van een thema. Weet je wat voor soort thema je wilt hebben op jouw website? Dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan.

Weet je nog niet wat je wilt voor jouw Delftse bedrijf? Of wil je aanpassingen maken aan jouw thema omdat je bijvoorbeeld iets unieks wil? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. 

Een uniek design is iets waar wij veel waarde aan hechten. Als wij websites maken voor klanten, dan werken wij niet met een standaard design. Wij willen namelijk dat de website die jij wil gebruiken voor jouw Delftse bedrijf/webshop, uniek is. De reden hiervoor is omdat de snelheid van de standaard thema’s vaak slechter is, dan wanneer wij hier zelf aanpassingen aan maken.

Goed gevonden worden met jouw website in Delft

Een website die goed werkt en gebruiksvriendelijk is, dat is natuurlijk essentieel. Maar het is ook erg belangrijk dat je met jouw website, goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Dit zorgt er namelijk voor dat je hoger in Google komt te staan en meer (potentiële) geïnteresseerde klanten op jouw website krijgt. 

Als wij een website maken passen wij altijd de basics toe op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze SEO pagina. 

Waarom kiezen voor Smoop als online marketing partner in Delft?

Er zijn ontzettend veel bedrijven waar u uw website kan laten maken. Hieronder zetten we even op een rijtje waarom u het beste voor Smoop kan kiezen als u een WordPress site in Delft wil laten maken:

  • Werkzaam in Delft en omgeving
  • Vele functies
  • Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid
  • Grote hoeveelheid pagina’s mogelijk
  • Snelle levering van uw website
  • Professioneel design
  • Mobile responsive
  • In uw eigen huisstijl
  • Géén maandelijkse kosten 
  • 100% tevredenheidsgarantie

Online groei en succes. Dat is waar wij als online marketing bureau Smoop ons hard voor maken! Door data te analyseren en te testen kunnen wij uw bedrijf boven de concurrentie helpen uitstijgen. Graag bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen zodat u uw online doelen samen met ons kunt gaan behalen.

Wij helpen bedrijven niet alleen in Delft met Online Marketing. Dit doen wij door geheel Nederland. Onder andere in: Rotterdam, Leiden en Amsterdam.

Meer weten over WordPress of een website laten maken?

Kom gezellig langs voor een kennismaking bij ons op kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 2173 072. U kunt ook via onderstaande knop direct een offerte aanvragen.

 Je kunt in WordPress eenvoudig zelf blog berichten toevoegen, een tekst op je website aanpassen of een nieuwe foto uploaden. Waar je bij sommige systemen contact op moet nemen met een externe ICT afdeling kun je met WordPress een heleboel zelf.

Onze diensten

Hulp nodig bij
online marketing?