Webdesign Amstelveen

Heb je nog geen website, of wil je jouw website voorzien van een nieuw desgin? Dan kan Smoop jou verder helpen! Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring met het maken en ontwikkelen van website voor bedrijven in Amstelveen.

Amstelveen

Waarom wordpress?

WordPress is het meestgebruikte CMS (Content Management Systeem) voor het beheren van websites ter wereld. Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf uw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als u een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops. 

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het u alle vrijheid heeft om zelf uit te kiezen welk design u gebruikt en hoe u uw website inricht. U heeft letterlijk alle vrijheid om uw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress.

Welke CMS kies je?

Misschien heb je al deels een website gemaakt, maar lukt het maar niet om het af te maken. Of je hebt een idee in je hoofd, maar je weet niet hoe je dit kan omzetten in een mooie site. In al die gevallen is het slim om een ervaren webbouwer in te schakelen. 

Er zijn tegenwoordig veel manieren om een website te maken, zo’n platform waarmee je een website kan maken heet een CMS (Content Management Systeem). WordPress is het meestgebruikte CMS voor het beheren van websites ter wereld.

Een van de redenen hiervoor is dat het gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Met WordPress is het simpel om zelf jouw website te bouwen. WordPress is makkelijk te gebruiken als je een b2b bedrijf hebt, maar ook bij webshops. 

Wij raden dan ook in veel gevallen aan om jouw website te maken met WordPress of met Shopify (een bekend platform dat wordt gebruikt voor het bouwen van webshops). Via deze platformen kan je het naar onze mening het beste een website maken. Waarom? Dat leggen we hieronder uit.

WordPress in Amstelveen

Het grootste voordeel van het gebruik van WordPress is dat het jou alle vrijheid geeft om zelf uit te kiezen welk design je gebruikt en hoe je jouw website inricht. Je hebt letterlijk alle vrijheid om jouw website naar eigen smaak in te richten. Dit is ook de reden waarom wij aan haast al onze klanten adviseren om gebruik te maken van WordPress. 

Ook wanneer je een meer gecompliceerde site wil laten maken is het verstandig om gebruik te maken van WordPress, aangezien er binnen WordPress ook code aan de website kan worden toegevoegd. Ook de meeste van onze klanten maken gebruik van het CMS, WordPress. 

In house WordPress developers

Wij zien dan ook dat de vraag voor het bouwen van WordPress website in Amstelveen erg blijft toenemen. Om ervoor te zorgen dat al de website die wij ontwikkelen van hoge kwaliteit zijn, hebben wij een eigen WordPress developer in dienst, die al de dromen van uw website waar kan maken. Onze designers zorgen bij het ontwikkelen van de website voor de look en feel.

Onze developers zijn op de hoogte van al de zaken die nodig zijn qua code, zodat uw website snel laadt en de website veilig is. Ook dit is een belangrijk deel van online vindbaarheid. Een website technisch goed opbouwen is namelijk altijd de belangrijkste stap.

Uw WordPress website: Maatwerk in Amstelveen

Het maken van maatwerk websites is een vak apart. Dit is dan ook iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Het begint allemaal bij het kiezen van een thema. Weet u wat voor soort thema u wilt hebben op uw website? Dan kunnen wij hiermee aan de slag gaan. Weet u niet wat u wilt? Of wilt u aanpassingen maken aan uw thema omdat u bijvoorbeeld iets unieks wil? Dan kunnen wij u daarbij helpen. 

Een uniek ontwerp is iets waar wij veel waarde aan hechten. Als wij websites maken voor klanten, dan werken wij niet met een standaard design. Wij willen namelijk dat de website die u wil gebruiken voor uw Amstelveense bedrijf / webshop, uniek is. De reden hiervoor is omdat de snelheid van de standaard thema’s vaak slechter is, dan wanneer wij hier zelf aanpassingen aan maken. 

Goed gevonden worden met jouw website in Amstelveen

Een website die goed werkt en gebruiksvriendelijk is, is natuurlijk belangrijk. Maar het is ook erg belangrijk dat u met uw website, goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Dit zorgt er namelijk voor dat u hoger in Google komt te staan en meer (potentiële) geïnteresseerde klanten op uw website krijgt. 

Als wij een website maken passen wij altijd de basics toe op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op onze SEO pagina

Waarom kiezen voor Smoop?

Er zijn ontzettend veel bedrijven waar u uw website kan laten maken. Hieronder zetten we even op een rijtje waarom u het beste voor Smoop kan kiezen als u een website in Amstelveen wil laten maken:

  • Werkzaam in Amstelveen en omgeving
  • Vele functies
  • Geoptimaliseerd voor maximale vindbaarheid
  • Grote hoeveelheid pagina’s mogelijk
  • Snelle levering van uw website
  • Professioneel design
  • Mobile responsive
  • In uw eigen huisstijl
  • Géén maandelijkse kosten 
  • 100% tevredenheidsgarantie

Meer weten over WordPress of een website laten maken?

Kom gezellig langs voor een kennismaking bij ons op kantoor. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 2173 072. U kunt ook via onderstaande knop direct een offerte aanvragen.

 Je kunt in WordPress eenvoudig zelf blog berichten toevoegen, een tekst op je website aanpassen of een nieuwe foto uploaden. Waar je bij sommige systemen contact op moet nemen met een externe ICT afdeling kun je met WordPress een heleboel zelf.

Onze diensten

Hulp nodig bij
online marketing?