Professionele tekst vertalingen

Om bedrijven en instellingen met elkaar te verbinden, biedt Smoop vertaaldiensten aan. Wij werken met een netwerk van professionele vertalers. De teksten die wij vertalingen verschillen per branche: marketing, financiële en medische vertaling en nog veel meer. Doordat we met een ervaren team werken kunnen wij onze diensten voor een goede prijs aanbieden.

Professionele tekst vertalingen

Smoop beschikt over een professioneel team van professionele vertalers op HBO en universitair niveau die je teksten kunnen vertalen voor € 0,04 per woord. Vertalingen kunnen indien gewenst zoekmachine geoptimaliseerd worden: SEO. Bij de vertaling kun je kiezen tussen een letterlijke vertaling of een vertaling waarbij de betekenis van het gecommuniceerde centraal alsmede de schrijfstijl staat.

Vertalen is onze kracht

Vertalen is veel meer dan het verplaatsen van een tekst van de ene naar de andere taal. Het gaat om een proces waarbij we onder andere kijken naar de juiste verwoording, de lokale uitdrukkingen en de culturele referenties van de oorspronkelijke taal. Op deze manier zijn de teksten door SMOOP zo goed mogelijk vertaald.

Wij werken in een multiculturele en meertalige omgeving. Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in meer dan 40 talen en die geselecteerd zijn op hun expertise in de werkgebieden van onze klanten. Daarnaast zijn al uw teksten bij ons in vertrouwde handen.

Langdurige samenwerkingen

Wij hebben met veel (grote én kleine) bedrijven en organisaties een langdurige samenwerking. Niet alleen op het gebied van vertalingen maar ook met SEO en Google Ads.  In veel gevallen is zo’n samenwerking tot stand gekomen vanwege de hoge klanttevredenheid en omdat de vraag naar vertalingen constant of terugkerend was. Voordelen van een (vaste) samenwerking met Smoop zijn o.a. goedkope tarieven, betrouwbare vertalingen, een sneller proces door duidelijke afspraken en het direct bevestigen van aanvragen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat. Meer weten over een (langdurige) samenwerking? Contacteer ons dan.

Proefperiode aanvragen?

Bij een grote vertaalopdracht wil je er natuurlijk zeker van zijn dat wij onze werkzaamheden goed uitvoeren. Heb je een grote opdracht en/of ben je op zoek naar een langdurige samenwerking? Dan kunnen wij voorbeelden sturen van teksten die wij vertaald hebben. Zo kunt u de kwaliteit van de vertalingen bekijken en zo weet u zeker dat u hoge kwaliteit geleverd krijgt.

Hulp nodig bij
online marketing?