Tarieven

In een markt waar bureau's hun tarieven niet openbaar maken hebben wij besloten transparante tarieven te hanteren.

Smoop hanteert een uurtarief van 85 euro voor al haar diensten. Als je al weet wat je wil kunnen wij vrijblijvend een urenschatting of offerte voor je maken. Bel daarvoor Finn op 06 47321174 of mail naar finn@smoop.nl. Of neem contact met ons op via onze contactpagina. We helpen je graag verder.

Tarief SEO-pakket

Maandtarief: € 339,- op basis van een jaarcontract. Tot 1 juni 2019 is dit voor nieuwe klanten € 299,-. Hiervoor word uw website maandelijks geoptimaliseerd, zowel on-page als off-page SEO.

Online betaald adverteren pakket

Maandtarief: €229,-. Hiervoor maken wij namens jouw bedrijf of organisatie SEA en/of re-marketingcampagnes en advertenties aan. Bij re-marketing bouwen wij plug-ins in jouw site die door middel van cookies re-marketing mogelijk maken. Daardoor zal je conversie toenemen. De kosten die derden in rekening brengen voor online betaald adverteren worden door hen rechtstreeks met jouw organisatie verrekend. Uiteraard maken we vooraf een plan met je en geven we je inzicht in de kosten: je komt niet voor verrassingen te staan bij SMOOP.

Tarief Nieuwsbrieven campagne

Wij kunnen nieuwsbrieven maken en verzenden die naadloos aansluiten op je huisstijl. Nieuwsbrieven zijn tot 40 keer effectiever dan een social media campagne (McKinsey 2013, Why marketers should keep sending you e-mails). Het is beslist van belang beide in je marketingmix op te nemen.

Tarief social media campagne

Maandtarief: €199,-. Het verschil tussen normaal social media bijhouden en een social media advertentiecampagnes is de snelheid en mate van effectiviteit waarmee je resultaten bereikt. Wij zijn gespecialiseerd in gerichte campagnes met als doel de verkoop van producten en diensten te versnellen en te verhogen. We gaan niet voor likes, maar sturen bezoekers van diverse social media direct naar jouw website waar ze een product of dienst kunnen aanschaffen.

Tarief Website op basis van een template

Een WordPress website kan binnen de mogelijkheden van de gebruikte template qua kleuren, indeling, logo’s en afbeeldingen eenvoudig worden aangepast. Een ander groot voordeel is dat je na oplevering zonder al teveel technische kennis zelf artikelen, pagina’s en afbeeldingen kunt toevoegen. SMOOP kan een volledige WordPress website voor een vast tarief van € 799.- voor je bouwen. Voor extra diensten zoals logo ontwerp of het realiseren van een webwinkel geldt een meerprijs.

Tarief Website op maat

Het voordeel van een op maat gemaakte website is dat je website een meer unieke uitstraling krijgt. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je kwalitatief hoogwaardige diensten of producten verkoopt. De uitstraling van je website kun je dan volledig daarop afstemmen: jouw site wordt dan een ultiem verlengstuk van de klantbeleving van je product of dienst. Voorts kan het van belang zijn voor jouw bedrijf of instelling om aan imagobuilding te doen. Onderscheidend vermogen is voor trend zettende en innovatieve bedrijven een belangrijke factor om concurrerend te zijn en te blijven. Een custom ontworpen wordpress website kan gebouwd worden v.a. € 1935,-.

BTW

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.