Benieuwd naar de prijzen?

Vraag een Tarief aan

In een markt waar bureaus hun tarieven niet openbaar maken hebben wij besloten transparante tarieven te hanteren. Zo weet u als klant altijd waar u aan toe bent. Smoop hanteert over het algemeen een uurtarief van € 85 euro voor al haar diensten. Als u al weet wat u wilt kunnen wij vrijblijvend een urenschatting of offerte voor u maken.

Zij vertrouwen ons met hun marketinguitdaging. Jij ook?

Tarief SEO pakket

Het maandtarief voor een SEO pakket is €399 op basis van een jaarcontract. In dit pakket wordt uw website maandelijks geoptimaliseerd. Dit wordt zowel on-page als off-page gedaan. 

Wilt u meer informatie over wat SEO inhoudt? Klik dan op onderstaande button.

Tarief Online Adverteren pakket

Het maandtarief voor het online adverteren pakket is €229.

Hiervoor maken wij namens uw bedrijf of organisatie SEA en/of re-marketingcampagnes en advertenties. 

Bij re-marketing bouwen wij plug-ins in uw site die door middel van cookies re-marketing mogelijk maken. Daardoor zal uw conversie toenemen. De kosten die derden in rekening brengen voor online betaald adverteren worden door hen rechtstreeks met uw organisatie verrekend. 

Uiteraard maken we vooraf ene plan en geven we u inzicht in de kosten. Bij SMOOP komt u nooit voor verassingen te staan! Wilt u meer informatie over re-marketing en/of SEA? Klik dan op onderstaande buttons.

Tarief Nieuwsbrief Campagnes

Wij kunnen nieuwsbrieven maken en verzenden die naadloos aansluiten op uw huisstijl. Nieuwsbrief campagnes zijn over het algemeen net zo actief als social media campagnes. Het is daarom erg belangrijk om beiden opties in je marketingmix op te nemen. Met nieuwbrieven campagnes bereik je namelijk weer een hele andere doelgroep dan via social media campagnes.

Wilt u meer informatie over nieuwsbrief campagnes? Klik dan op onderstaande button.

Tarief Social Media Campagne

Het maandtarief voor social media campagnes is €199.

Het verschil tussen normaal social media bijhouden en een social media advertentie campagne is de snelheid en mate van effectiviteit waarmee je resultaten bereikt. Wij zijn gespecialiseerd in gerichte campagnes met als doel de verkoop van producten en diensten te versnellen en te verhogen. We gaan niet voor likes, maar sturen bezoekers van diverse social media kanalen direct naar uw website waar ze een product of dienst kunnen aanschaffen.

Wilt u meer informatie over social media advertising? Klik dan op onderstaande button.

Tarieven Webdesign

Het tarief voor een website op basis van een template is €799.

Het tarief voor een website gemaakt op maat is €1935. 

Een website op basis van een template

Een WordPress website kan binnen de mogelijkheden van de gebruikte template qua kleuren, indeling, logo’s en afbeeldingen eenvoudig worden aangepast. Een ander groot voordeel is dat je na oplevering zonder al teveel technische kennis zelf artikelen, pagina’s en afbeeldingen kunt toevoegen. SMOOP kan een volledige WordPress website voor een vast tarief van €799 voor u bouwen. Voor extra diensten zoals logo ontwerp of het realiseren van een webwinkel geldt uiteraard een meerprijs.

Een website op maat

Het voordeel van een op maat gemaakte website is dat de website een meer unieke uitstraling krijgt. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als je kwalitatief hoogwaardige diensten of producten verkoopt. De uitstraling van je website kunt u dan volledig daarop afstemmen: uw site wordt dan een ultiem verlengstuk van de klantbeleving van uw product of dienst. Voorts kan het van belang zijn voor uw bedrijf of instelling om aan imagobuilding te doen. Onderscheidend vermogen is voor trend zettende en innovatieve bedrijven een belangrijke factor om concurrerend te zijn en te blijven. Een custom ontworpen wordpress website kan gebouwd worden v.a. €1935.

Wilt u meer informatie over webdesign? Klik dan op onderstaande button.

Onze diensten

Hulp nodig bij
online marketing?