Adviseur Online Marketing (stage)

Zoek jij een stage waar je niet alleen veel leert, maar vooral veel doet? Waar jouw verantwoordelijkheden direct effect hebben op het succes van Smoop, en onze klanten? En waar jouw commerciële vaardigheden through the roof zullen schieten? Dan komen wij graag met jou in contact!

Niets is zo leuk als een klant oprecht verder kunnen helpen, vinden wij bij Smoop. Daarom zoeken wij een stagiair die hier ook zo over denkt. Een commercieel en sociaal talent die graag in contact komt met (potentiele) klanten, en vanuit een adviserende rol precies weet welke diensten van Smoop passen bij welke klant.

Jij bent namelijk iemand die begrijpt hoe belangrijk Online Marketing tegenwoordig is voor bedrijven. Jij hebt de drive om klanten te ondersteunen, te adviseren, en te laten groeien. Hierdoor groei jij persoonlijk het hardst mee.

Wat typeert Smoop?

  • Wij waarderen het als jij zelf proactief aan de slag gaat. Wij vinden dat jij het meest leert als je 10 keer op je bek gaat.

  • Gelijkwaardige behandeling. Onze Online Marketing specialisten leren van jou, en jij leert van ons.

  • Wij hebben een passie voor alles wat komt kijken bij de online groei van een bedrijf. Denk hierbij aan SEO, Online Adverteren, Website Design, etc.

  • Plezier op werk is belangrijk, en zorgt voor betere resultaten. Ook wij hebben een tafelvoetbaltafel op kantoor staan. Daag jij de eigenaar van Smoop uit?

Wat typeert jou?

  • Je zoekt een full-time stage op het gebied van Sales en Marketing. Enige ervaring met Sales is een pré, geen must.

  • Je wilt zelfstandig met je eigen takenpakket aan de slag gaan. Je bent niet bang om (potentiele) klanten te benaderen. En bent gedreven om resultaten neer te zetten.

  • Je bent ontzettend leergierig! Jij hebt zin om even niet alleen maar met studeren bezig te zijn, maar juist met kennis opdoen in de praktijk. Niet alleen maar leerboeken lezen.. Gaan!

  • Je bent gemotiveerd om mee te groeien met Smoop.

Denk jij dat we een match zijn? Wil jij aan de slag als Online Marketing adviseur én meer leren over Online Marketing? Stuur dan je motivatie en CV naar finn@smoop.nl, of ga naar de contactpagina. Tot snel!