Technische SEO

Binnen Zoekmachine optimalisatie is technische SEO eigenlijk de basis. Het mag binnen een goede SEO strategie dan ook niet vergeten worden. Als u technische SEO combineert met on-page en off-page SEO in Den Haag dan zal u website goed scoren. Hoe doet u dat? Dat leggen we in dit artikel uit.

Wat is technische SEO?

Technische SEO is in feite het verbeteren van de technische zaken van een website om zo hoger in de ranking van Google, Yahoo en Bing te scoren. Als uw website op het gebied van technische zaken is geoptimaliseerd hechten zoekmachines hier namelijk waarde aan. Hierbij moet u denken aan:

  • De snelheid van uw website verbeteren
  • Een duidelijke structuur hebben
  • Makkelijk leesbaar voor zoekmachines

Technische SEO maakt onderdeel uit on-page SEO, dat zich richt op het verbeteren van elementen op uw website om hogere rankings te krijgen. Het is het tegenovergestelde van off-page SEO, dat gaat over het genereren van de bekendheid van een website via andere kanalen.

Wilt u goed scoren in zoekmachines? Kijk dan op onze SEO Den Haag pagina.

Waarom is technische SEO in Den Haag zo belangrijk?

Omdat Google zijn / haar gebruikers een zo goed mogelijke ervaring wil geven kijken ze naar verschillende factoren binnen een website. Zoals goede content, externe links en dus technische SEO. Sommige van die  factoren zijn gebaseerd op de ervaring van de bezoeker, zoals hoe snel een pagina wordt geladen. Dat heeft bijvoorbeeld ook te maken met het apparaat wat u gebruikt.

Andere factoren helpen zoekmachines om te begrijpen waar uw pagina’s over gaan. Vooral de opbouw en de structuur van een website is hierin belangrijk. Dus, door bepaalde technische dingen te verbeteren, helpt u zoekmachines uw site te doorzoeken en te begrijpen. Als u dit goed doet, zal dit zijn vruchten afwerken en ziet uw betere resultaten op uw Haagse site.

Maar het werkt ook op een andere manier. Als u bepaalde technische fouten op uw website heeft, kan dit ook uw site negatief beïnvloeden. U kunt namelijk Google het signaal geven dat de zoekmachine bepaalde pagina's niet indexeert. Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van het doel van uw website, maar meestal wil u dat niet.

Het is in eerste instantie van belang dat een website goed werkt, snel te laden is en duidelijk en gemakkelijk te gebruiken voor uw gebruikers. Gelukkig komt het creëren van een sterke technische basis vaak samen met een betere ervaring voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Technische SEO door online marketing bureau SMOOP

Wilt u adviezen over het technisch optimaliseren van uw website of wilt u dat een deskundig online marketing bureau dit voor u optimaliseert? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder. Om zo uw SEO doelstellingen te verwezenlijken in Den Haag maar ook daarbuiten.

Technische SEO in Den Haag

smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 kleine en middelgrote bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wil je een (snellere) omzetgroei met jouw bedrijf? Neem dan direct contact op.

Contact

Kantoor & Bezoek:

Smoop
Binckhorstlaan 123
2516 BA
Den Haag

Postadres:

Prins Willem-Alexanderweg 139
2595 BT
Den Haag

Copyright 2011 - 2022 ©  SMOOP

Chat openen
Stel hier vrijblijvend je vraag
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen?