Adverteren op Google (SEA)

SEA in het kort

Met Search Engine Advertising (SEA), beter bekend als zoekmachine adverteren, kun je direct bovenaan de zoekresultaten van populaire zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo verschijnen. Deze krachtige marketingstrategie maakt het mogelijk dat je alleen betaalt als potentiële klanten daadwerkelijk op de link naar jouw dienst of product klikken, wat SEA een kosteneffectieve oplossing maakt. Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland, wat het een essentiële keuze maakt voor jouw SEA-campagnes.

IMG_0978
icon mkt svg

Waarom kiezen voor SEA?

  • Onmiddelijke Zichtbaarheid:

Door te adverteren in zoekmachines verschijn je onmiddellijk boven de organische zoekresultaten, wat de kans op klikken aanzienlijk vergroot.

  • Kostenbeheersing:

Door te adverteren in zoekmachines verschijn je onmiddellijk boven de organische zoekresultaten, wat de kans op klikken aanzienlijk vergroot.

  • Gerichte Reclame:

Richten op specifieke zoekwoorden betekent dat je advertenties worden getoond aan gebruikers die actief op zoek zijn naar wat je aanbiedt.

Ben je klaar om je online aanwezigheid te optimaliseren en de voordelen van SEA te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw zichtbaarheid in zoekmachines kunnen verbeteren!

Resultaten met SEA

1

Omzet van jouw

bedrijf verhogen

2

Goede meetbaarheid

van campagnes

3

Het snel binnenhalen

 van nieuwe klanten 

Hoe werkt adverteren bij Google?

Wanneer je een zoekopdracht in Google invoert, krijg je een lijst van resultaten die nauw aansluiten bij wat je zoekt. Opvallend is dat de bovenste drie tot vier resultaten vaak betaalde advertenties zijn. Deze advertenties worden beheerd via Google Ads, een krachtig platform dat door bedrijven wordt gebruikt om hun producten en diensten te promoten.

Wat is Google Ads?

Google Ads is een geavanceerd advertentiesysteem waarbij bedrijven bieden op advertentieplaatsingen binnen de zoekresultaten van Google. Dit proces vindt plaats via een automatisch veilingssysteem. Elke keer als je een zoekopdracht uitvoert, voert Google in minder dan een milliseconde een veiling uit om te bepalen welke advertenties worden getoond.

De kracht van betaalde zoekadvertenties

Hoewel veel mensen aannemen dat gebruikers de betaalde advertenties overslaan, tonen statistieken aan dat een significant deel van de gebruikers daadwerkelijk op deze advertenties klikt. Interessant is dat sommige gebruikers zich niet eens realiseren dat ze op betaalde advertenties klikken. Dit benadrukt de effectiviteit en het bereik van Google Ads in het aantrekken van potentieel verkeer en klanten voor bedrijven.

Het belang van adverteren via Google Ads

Voor bedrijven is het essentieel om zichtbaar te zijn in de zoekresultaten, vooral in een competitieve markt. Google Ads biedt een directe en meetbare manier om deze zichtbaarheid te bereiken, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor moderne marketingstrategieën.

Boost je zichtbaarheid met onze Google Ads campagnes

Wil je meer klanten aantrekken? Bij Smoop helpen we je topposities te bereiken in Google zoekresultaten, wat resulteert in meer websitebezoeken en telefoontjes. Of je nu directe resultaten zoekt of geleidelijke groei, onze Google Ads strategieën zijn ontworpen om jouw specifieke doelen te bereiken. Laat ons jouw pad naar succes effenen met effectieve, op maat gemaakte advertentiecampagnes.

Waarom Smoop het juiste online marketing bureau voor jou is

Ons gepersonaliseerd marketingplan

Bij Smoop bieden we een compleet scala aan online marketingdiensten om je bedrijf te laten groeien:

Samen stellen we een strategie op die aansluit bij jouw unieke doelen.

We identificeren de sleutelwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken, om zo je zichtbaarheid in zoekmachines te optimaliseren.

Met tools zoals Google Analytics en Conversion Tracking geven we je real-time inzicht in websiteverkeer en conversies.

Naast Google Ads beheren we diverse online campagnes om je bereik te vergroten.

We verbeteren voortdurend je websiteverkeer en conversieratio’s.

Smoop brand (icon)

Resultaten die wij leveren:

Online marketing bedrijf Smoop

In al het bovengenoemde kunnen wij jou helpen. Smoop is een full service marketing bureau die is gespecialiseerd in alle aspecten van online marketing. Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gesprek aan.

Twijfel je welke service geschikt is voor jouw bedrijf? Dat snappen wij volledig. Wat wij wel vaker zien is dat bedrijven niet precies weten welke service zij nodig hebben. Welke middel is bijvoorbeeld het meest geschikt in jouw sector waarmee jouw doelgroep is te benaderen? En waar maakt de concurrentie nog geen gebruik van? Dit zijn dingen waar wij jou mee kunnen helpen.

Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.

Hulp nodig bij
online marketing?