Over ons

Smoop bestaat uit een vast team van ruim 8 in-house ervaringsdeskundigen op het gebied van online marketing. Daarnaast beschikken wij over een ruim netwerk van ervaren freelancers die wij in kunnen zetten bij hele specifieke werkzaamheden zoals E-commerce, Social media marketing, programmatic advertising en nog veel meer. Door deze mix van ervaren inhouse marketeers en freelance specialisten kunnen wij het beste resultaat voor u behalen.

De historie

Smoop is vanaf de oprichting gevestigd in Den Haag en actief als een gecombineerd websitebouw, online marketing en webdesign bureau. Sinds die tijd zijn wij uit gegroeid tot één van de beste full-service online marketing bureaus van Nederland. Dankzij de groei van ons bureau, is ook ons dienstaanbod sterk vergroot. De naam Smoop is een willekeurig niet bestaand woord. We vonden het tof klinken. Het straalt creativiteit, betrouwbaarheid en gedegenheid uit. Daar staan we voor!

Waar we van houden

Een groot voordeel van werken bij Smoop is de voetbal(tafel) die dagelijks gebruikt wordt om even te ontspannen. Met een goede SEO strategie kun je leads genereren en nieuwe klanten krijgen. Vergelijk het met een winkelstraat: in een drukke winkelstraat in het centrum van Den Haag wordt meer omzet behaald dan in een buitenwijk. Smoop kan je daarom helpen om hoger in Google te komen!

Het team

Finn

Eigenaar & Online Marketing Specialst

Jasper

Software Engineer / Developer

Lisanne

Online Marketeer

Tim

Google Advertising Specialist

Koen

Online Marketeer

Waïl

Online Marketeer

Stan

SEO Specialist & Copywriter

Puck

Online Marketeer

Noah

Online Marketeer

Vacatures

Niets is zo leuk als een klant oprecht verder kunnen helpen, vinden wij bij Smoop. Daarom zoeken wij een jou. Een commercieel en sociaal talent die graag in contact komt met (potentiele) klanten, en vanuit een adviserende rol precies weet welke diensten van Smoop passen bij welke klant.