Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel digital marketing genoemd is het in de markt zetten van een product of service via het internet. Binnen online marketing vallen alle activiteiten die eraan bijdragen om online resultaat te behalen. Al is dit voor organische (gratis) of betaalde vindbaarheid. Online marketing op zich bestaat uit een hele hoop verschillende dingen. De eerste keus die u bij online marketing het beste kan maken, is of u snel en direct resultaat wil met een hoger budget. Of liever langdurig resultaat wil wat minder kosten met zich mee brengt. Bij snel resultaat adviseren wij: Google ads. Bij de 2e optie adviseren wij SEO Online marketing wordt gebruikt om verschillende doelstellingen na te streven. Een aantal van deze doelstellingen kunnen zijn: merkbekendheid vergroten, nieuwe klanten aantrekken en binden, merkidentiteit opbouwen en nog veel meer. Welke vorm van marketing geschrikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een heleboel factoren. Wit u succesvol zijn met uw bedrijf door uw online marketing aanwezigheid te optimaliseren? Maak gebruik van de gratis websitescan en lees vooral verder! Of neem contact op met SMOOP.

De juiste aanpak voor online groei

Er zijn zoveel verschillende soorten online marketing. Maar welke soort is nu het beste voor uw bedrijf. Dat ligt volledig aan uw doelen en uw doelgroep. Daarom kijkt Online marketing bedrijf SMOOP samen met u wat uw online doelen zijn en wat uw doelgroep is. Aan de hand daarvan, kunnen wij een plan opstellen, hoe wij samen uw doelen kunnen realiseren. Weet u al precies wat u wilt, maar heeft u zelf geen tijd om uw marketingplan uit te voeren? Ook dan kunnen wij u helpen. Doordat wij verschillende specialisten hebben binnen ons team, kunnen wij u binnen alle vlakken van online marketing helpen.

pictogram SEO

SEO

Gevonden worden in Google met zoekmachine optimalisatie

pictogram SEM

SEM

Webpagina's vindbaarder maken m.b.v. zoekmachinemarketing

pictogram SEA_1

SEA

Zoekmachine advertenties met hoge ROI

pictogram content

Content marketing

Nieuwe inhoud of informatie creëren

pictogram Email marketing

Email marketing

Directe marketing waarbij e-mail de belangrijkste schakel is.

pictogram social media marketing

Socialmedia marketing

Marketing verbeteren aan de hand van sociale media

Invloed van Online Marketing in Leiden

Met online marketing worden er verschillende doelstelling nagestreefd. Zo wordt online marketing onder andere gebruik om: uw merkidentiteit en merkbekendheid te vergroten. Ook wel branding genoemd. Branding is belangrijk om uw nieuwe merk of concept op de kaart te zetten. Als u namelijk een geweldige product of dienst heeft ontwikkeld waar niemand van weet. Dan zult u nooit uw doelstellingen kunnen behalen. Wanneer u wil dat er meer mensen naar uw website komen dan kunt u dat doen door uw merkbekendheid te vergroten. Dit kan natuurlijk worden gedaan door het uitzetten van televisiereclames en radiospotjes. Dit kost alleen erg veel geld en u kunt uw doelgroep niet doelgericht bereiken. Daarom kunt u er beter voor zorgen dat uw bedrijf in Leiden online vindbaar is. Hetzelfde geldt voor vindbaarheid. Als uw site niet goed vindbaar is, dan zullen er weinig Bezoekers zijn die tot verkoop over willen gaan. Eén van de oplossingen hiervoor is uw organische vindbaarheid vergroten. Wilt u ook uw marketingdoelstellingen in Leiden behalen? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bel naar 06 – 4732 1174.

Wat klanten zeggen

Op zoek naar een online marketing bureau in Dordrecht? SMOOP!

Online groei en succes. Dat is waar wij als online marketing bureau SMOOP ons hard voor maken! Door data te analyseren en te testen kunnen wij uw bedrijf boven de concurrentie helpen uitstijgen. Graag bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen zodat u uw online doelen samen met ons kunt gaan behalen. Wij helpen bedrijven niet alleen in Dordrecht met Online Marketing. Dit doen wij door geheel Nederland. Onder andere in: Den Haag, Leiden en Rotterdam. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of geïnteresseerd een gratis websitescan? Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.