Online Marketing
in Eindhoven

U wilt meer bezoekers op uw website en meer nieuwe klanten. Dan is online marketing precies wat u nodig heeft. Er zijn in Eindhoven een hoop bedrijven die gebruik maken van online marketing om zo: hun naamsbekendheid te vergroten en meer nieuwe klanten te krijgen. Wij van online marketing bureau SMOOP leveren al ruim 15 jaar online marketing diensten aan onze klanten in Eindhoven. Wilt u weten hoe wij uw bedrijf online kunnen laten groeien? Lees dan verder

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel digitale marketing genoemd is het in de markt zetten van een product of service via het internet. Binnen online marketing vallen alle activiteiten die eraan bijdragen om online resultaat te behalen. Al is dit voor organische (gratis) of betaalde vindbaarheid. Online marketing wordt gebruikt om verschillende doelstellingen na te streven. Een aantal van deze doelstellingen kunnen zijn: merkbekendheid vergroten, nieuwe klanten aantrekken en binden, merkidentiteit opbouwen en nog veel meer. Welke vorm van marketing geschrikt is voor uw bedrijf is afhankelijk van een heleboel factoren. Wit u succesvol zijn met uw bedrijf door uw online marketing aanwezigheid te optimaliseren? Lees dan vooral verder! Of neem contact op met SMOOP.

Doelstellingen van digitale marketing in Eindhoven

Met online marketing worden er verschillende doelstelling nagestreefd. Zo wordt online marketing onder andere gebruik om: uw merkidentiteit en merkbekendheid te vergroten. Ookwel branding genoemd. Branding is belangrijk om uw nieuwe merk of concept op de kaart te zetten. Als u namelijk een geweldige product of dienst heeft ontwikkeld waar niemand van weet. Dan zult u nooit uw doelstellingen kunnen behalen. Wanneer u wil dat er meer mensen naar uw website komen dan kunt u dat doen door uw merkbekendheid te vergroten. Dit kan natuurlijk worden gedaan door het uitzetten van televisiereclames en radiospotjes. Dit kost alleen erg veel geld en u kunt uw doelgroep niet doelgericht bereiken. Dit kan wel met Google ads. Er kan dan zelfs een hoger rendement worden behaald met een kleiner budget. Aangezien u uw doelgroep doelgericht kunt bereiken. Hetzelfde geldt voor vindbaarheid. Als uw site niet goed vindbaar is, dan zullen er weinig bezoekers zijn die tot verkoop over willen gaan. Één van de oplossingen hiervoor is uw organische vindbaarheid vergroten. Wilt u ook uw marketingdoelstellingen in Eindhoven behalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Doelstellingen van online marketing

1
Jouw merkidentiteit

vergroten

2

Meer

merkbekendheid

3

Doelgericht jouw

doelgroep bereiken

Een strategische aanpak

Er zijn zoveel verschillende soorten online marketing. Maar welke soort is nu het beste voor uw bedrijf. Dat ligt volledig aan uw doelen en uw doelgroep. Daarom kijk Online marketing bedrijf SMOOP samen met u wat uw online doelen zijn en wat uw doelgroep is. Aan de hand daarvan, kunnen wij een plan opstellen, hoe wij samen uw doelen kunnen realiseren. Weet u al precies wat u wilt, maar heeft u zelf geen tijd om uw marketingplan uit te voeren? Ook dan kunnen wij u helpen. Doordat wij verschillende specialisten hebben binnen ons team, kunnen wij u binnen alle vlakken van online marketing helpen. 

SEO

SEA – Search engine marketing

Social media marketing

Content marketing

E-mail marketing

Bent u toe aan online groei in Eindhoven?

SEM is eigenlijk een overkoepelende term voor voor SEO en SEA. In het Nederlands wordt dit ook wel zoekmachine marketing genoemd. Het is dus een combinatie van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. De internationale termen hiervoor zijn SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Hulp nodig bij
online marketing?