Een professionele Online Marketeer vanaf € 49,- per uur.

Online Marketeer Inhuren?

Welkom bij Smoop, waar wij de kracht van digitale marketing begrijpen en inzetten om jouw bedrijf te helpen groeien. Of je nu je online zichtbaarheid wilt verhogen, je klantbetrokkenheid wilt verbeteren, of je omzet wilt verhogen, onze ervaren online marketeers staan klaar om jou te helpen. Lees verder en ontdek hoe een partnership met Smoop jouw bedrijf kan transformeren.

Webdesign

Wat is een Online Marketeer?

Een online marketeer ontwikkelt en implementeert strategieën om de online aanwezigheid van een bedrijf te verbeteren. Dit omvat taken zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mail marketing, en content creatie. De marketeer analyseert ook prestatiedata om de effectiviteit van campagnes te meten en strategieën dienovereenkomstig aan te passen.

Voordelen van een Online Marketeer inhuren?

Het inhuren van een online marketeer biedt toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden in digitale marketing, wat essentieel is voor het effectief concurreren in de moderne markt. Marketeers kunnen flexibel worden ingezet, wat kosten bespaart en tegelijkertijd bedrijven in staat stelt hun marketingdoelen te bereiken door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën.

Kostenefficient

Meer betaalbaar dan een fulltime marketeer, een aanpasbaar servicepakket

Directe Expertise

Wij hebben diepgaande allround kennis over online marketing

Meetbare resultaten

Wij zorgen er voor dat elke marketingactie duidelijke en kwantificeerbare resultaten geeft

Wat kost een Online Marketing Specialist?

De kosten voor het inhuren van een Online Marketing Specialist bij Smoop hangen af van verschillende factoren, waaronder de aard van de diensten die u nodig heeft, de duur van het project, en de ervaring van de specialist. Over het algemeen bieden we concurrerende tarieven die zijn ontworpen om aan uw specifieke marketingbehoeften te voldoen en een goede return on investment te bieden.

Bekijk onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

Zij vertrouwen ons met hun marketinguitdaging. Jij ook?

Wat doet een Online Marketeer?

Als uw SEO-gidsen graven we diep in de structuur van uw website om de pijnpunten te identificeren en te verbeteren. Van het optimaliseren van de gebruikerservaring tot het verfijnen van de content en het versterken van de technische backend van uw site, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw website bijdraagt aan een hogere ranking. Wij gaan methodisch te werk om te zorgen dat uw bedrijf niet alleen zichtbaar is, maar ook als autoriteit wordt gezien binnen uw industrie.

Onze Diensten

SEO: Zoekmachine optimalisatie

Verbeteren van de vindbaarheid van een website in de zoekmachines om organisch verkeer te verhogen. Dit omvat het optimaliseren van website-inhoud, het verbeteren van technische website-aspecten, en het opbouwen van kwalitatieve backlinks.

app advertenties

SEA: Zoekmachine adverteren

Opzetten en beheren van betaalde advertentiecampagnes op zoekmachines zoals Google. Dit houdt in het selecteren van de juiste zoekwoorden, het creëren van advertenties, en het beheren van biedingen om maximale zichtbaarheid en conversie tegen minimale kosten te garanderen.

zoek advertenties

Social Media Marketing

Beheren en optimaliseren van de sociale media aanwezigheid van je bedrijf. Dit omvat het plannen en uitvoeren van content strategieën, interactie met volgers, en het draaien van advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, en meer.

video advertenties

Data Analyse & Rapportage

Gebruiken van tools zoals Looker Studio, Google Tag Manager, en Google Analytics om de prestaties van online marketingcampagnes te meten, inzichten te verkrijgen, en strategieën waar nodig aan te passen.

display advertenties

Veelgestelde vragen

Als je online wilt groeien, je zichtbaarheid wilt vergroten, of je klantenkring wilt uitbreiden, dan kan online marketing een significant verschil maken voor jouw bedrijf.

Onze tarieven variëren op basis van de ervaring van de marketeer en de vereiste diensten, maar zijn altijd concurrerend en afgestemd op jouw budget.

Wij streven naar volledige klanttevredenheid. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Meer van onze diensten

Hulp nodig bij

online marketing?