Online adverteren

Wil jij meer bezoekers op je website, beter online adverteren of juist een nieuwe doelgroep bereiken? Dan ben jij bij Online Marketing Bureau Smoop aan het juiste adres! Wij bieden verschillende vormen van online adverteren aan. Bekijk welke vorm van adverteren het beste bij jouw bedrijf past en dan kunnen we samen sparren.

Adverteren op Google (SEA)

Met Search Engine Advertising (SEA) ofwel zoekmachine adverteren kom je in de zoekmachines Google, Bing en Yahoo direct bovenaan in de zoekresultaten. Je betaalt daarvoor een klein bedrag aan de zoekmachine wanneer iemand op de link naar jouw dienst of product klikt. SEA bij de meest gebruikte zoekmachine in Nederland is Google. Als je online je omzet wilt verhogen, dan is het overwegen van het adverteren met Google Ads van belang.

Display Campagnes

Display campagnes zijn beeldadvertenties op bekende websites. Deze campagnes worden lokaal, regionaal of landelijk vertoond op de juiste apparaten. Wij analyseren de juiste doelgroep en passen de campagne daarop aan. Wij besteden kostbare advertentiebudget aan de juiste persoon. Jouw boodschap brengen wij bij de juiste doelgroep en een groot bereik is daarom gegarandeerd!

Adverteren op Social Media

Met social media advertising kun je heel specifiek jouw doelgroep selecteren. Zo kun je met de juiste boodschap zeer indrukwekkende resultaten behalen, vooral als jouw product of dienst wereldwijd geleverd kan worden. Met advertising worden potentiële klanten bereikt die het bedrijf nog niet kennen en/of volgen. Door te targetten worden er nieuwe klanten benaderd die erg relevant voor het bedrijf kunnen zijn.

Remarketing Advertising

Remarketing is gericht op klanten/prospects die al iets op uw site hebben bekeken of die online interesse in uw producten hebben getoond. Het geeft de mogelijkheid klanten te interesseren die pagina’s op uw website hebben bezocht, maar die nog geen aankoop of offerte aanvraag hebben gedaan. U kunt gespecialiseerde advertenties weergeven die producten promoten die websitebezoekers al eerder hebben bekeken. 

Hulp nodig bij
online marketing?