Gratis SEO scan

Krijg vrijblijvend advies op het gebied van SEO met onze gratis SEO scan!

On page SEO
Je richt je met jouw bedrijf op producten of diensten. Hier omheen heb je zoekwoorden in kaart gebracht of laten brengen waarop je in de zoekmachine wilt ranken. Maar weet je zeker dat je alles goed hebt staan om optimaal vindbaar te zijn? Of mis je nog bepaalde kansen die er voor je neus liggen. Met een SEO checker kun jij jouw website laten checken op alle punten die er zijn. Op die manier weet jij of jouw zoekwoorden goed staan, je de juiste hoeveelheid content gebruikt en of jouw website technisch in staat is om goede rankings in de zoekmachine te pakken. Met een SEO scan kom je hier allemaal achter.

In 3 simpele stappen helpen wij jou verder!

1. Telefonische inventarisatie

Hoe staat het er nu voor? Met de website SEO checker van SMOOP bekijken wij waar je nu staat. Noem het een 0-meting. Een SEO scan is een website analyse en daaraan gekoppeld hoe het met jouw organische vindbaarheid staat. Hoe goed is jouw website ingericht om online vindbaar te zijn en te blijven in de zoekmachine? Met een SEO check wordt jouw website op veel verschillende punten geanalyseerd. We kunnen altijd kijken of we nieuwe zoekwoorden in kaart kunnen brengen en op die manier jouw rankings kunnen uitbreiden. Tijdens de telefonische inventarisatie stellen wij je allemaal vragen om achter je huidige inzet te komen en dit uit te bouwen.

2. Inventarisatie en onderzoek doen

Na de inventarisatie weten we wat je nu al doet en hoeveel. Het kan zijn dat je niet in aanmerking komt voor een zeer uitgebreide SEO scan, maar dat we je direct aan de telefoon of via de mail direct handvatten sturen. Soms kun je als ondernemer namelijk beter beginnen met Google Ads adverteren dan met SEO. Op die manier verzamel je waardevolle data en krijg je omzet die je weer kunt gebruiken voor het opbouwen van een SEO Fundament. Kom je wel in aanmerking voor de SEO checker dan zullen we deze uitvoeren. Hiervoor hebben wij input van jou nodig, zodat we niets missen.

3. Bespreken van de resultaten en strategie

Het rapport beschrijft alle SEO factoren op je website en welke kansen er liggen voor verbetering. Ook als je al jaren bezig bent én al goed vindbaar bent in de zoekmachine kan een Google website-analyse jou inzicht bieden. Hoe sta je er nu voor? Met de SEO check Google kijken we op welke woorden je rankt en op welke niet. Uit onze SEO scan zal blijken waar nog kansen liggen en hoe we deze zouden kunnen verzilveren. Het is dan aan jou of je deze zelf wilt oppakken of dat je met ons deze uitdaging aan wilt gaan. De SEO check geeft je in ieder geval handvatten om verder te gaan!

Gratis SEO scan

Vul onderstaand formulier in voor de gratis SEO scan!

Bedankt! Het formulier is succesvol verzonden!

Onze diensten

Hulp nodig bij
online marketing?