Google Ads specialist in Eindhoven

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist in Eindhoven? Smoop Online Marketing staat voor je klaar. Door middel van Google Ads krijg je meer websitebezoekers die je om kunt zetten tot betalende klant. Benieuwd hoe we dit voor jou kunnen doen?

Voordelen Google Ads

1

Meer klanten

Op zoek naar nieuwe klanten? Haal meer klanten binnen door middel van het adverteren via Google Ads.

2

Controle over de kosten

De kosten van je Google Ads campagnes zijn makkelijk in te stellen. Hierdoor geef je nooit meer uit dan je wilt en kan je in principe al beginnen met een laag bedrag.

3

Meetbare resultaten

In Google Ads is alles erg goed meetbaar. Hierdoor kun je snel aanpassingen doen en je advertenties steeds effectiever maken.

Google ads?

Google staat synoniem voor online zoeken en biedt bedrijven en organisaties de unieke kans om hun zichtbaarheid te vergroten door middel van gerichte advertenties. Dit is mogelijk via Google Ads, het veelzijdige advertentieplatform van Google, dat naadloos integreert met diverse andere platforms die onder de vleugels van Google vallen.

Met Google Ads kunt u kiezen uit een divers scala aan advertentieformats, elk ontworpen om aan specifieke marketingdoelstellingen te voldoen. Er zijn vijf verschillende soorten advertenties waarmee je kunt adverteren in Google Ads: zoek advertenties, shop advertenties, video advertenties, display advertenties en app advertenties.

Zoekadvertenties

Zoek advertenties zijn de advertenties die bovenaan in de Google zoekresultaten staan wanneer je iets op zoekt. Als je bijvoorbeeld zoekt naar “online marketing bureau” zullen de eerste aantal resultaten advertenties zijn. Deze kan je herkennen doordat er boven deze resultaten “Advertentie” staat.

zoek advertenties
shop advertenties

Shop Advertenties

Shop advertenties kan je gebruiken als je fysieke producten verkoopt zoals bijvoorbeeld laptops of mobiele telefoons verkoopt via je website. Wanneer je “laptop kopen” intypt op Google zullen de eerste resultaten foto’s zijn van laptops met een prijs erbij. Dit zijn de shop advertenties van Google.

Video advertenties

Video advertenties vind je op YouTube. Dit zijn alle advertenties die je te zien krijgt wanneer je een video op YouTube kijkt. Video advertenties zijn erg effectief en kunnen worden ingezet voor elk soort bedrijf.

video advertenties
display advertenties

Display advertenties

Wanneer je op een website bent zoals die van startpagina.nl zie je verschillende advertenties aan de zijkant van de website. Dit zijn display advertenties van Google. Met display advertenties kan je jouw advertenties laten zien aan mensen op verschillende websites die niet van jou zijn.

App advertenties

Google bezit ook een app store: de Play Store. De apps die je in de Play Store download bevatten soms advertenties. Dit zijn de app advertenties die je als bedrijf via Google Ads kunt instellen. Wanneer jouw doelgroep zich op één van deze apps bevindt zou het slim zijn om gebruik te maken van app advertenties.

app advertenties

Adverteren via Google Ads

Zoals je net hebt kunnen zien biedt Google Ads erg veel mogelijkheden om te adverteren met jouw bedrijf. Deze verschillende advertentie mogelijkheden kunnen jouw bedrijf helpen om meer potentiële klanten te bereiken en deze om te zetten tot betalende klanten.

Zoek advertenties kan je inzetten om bovenaan Google te komen voor relevante zoekwoorden of zoektermen. Wanneer je bovenaan staat voor jouw relevante zoektermen zal je meer bezoekers naar je website krijgen wat vaak gelijk staat aan meer klanten, mits de advertenties op een goede manier worden ingezet.

Shop advertenties kunnen je helpen wanneer je fysieke producten verkoopt in een webwinkel. Schoenen, laptops, telefoons… producten die vaak worden gekocht via het internet. Wanneer jouw product gelijk te zien is in een shop advertentie zal je meer bezoekers krijgen naar dit product op je website en zullen ook meer mensen dit product van je kopen.

Video advertenties op YouTube kan je gebruiken om meer brand awareness te creëren, maar kunnen ook worden ingezet als retargeting optie. Video heeft het voordeel dat je meer emotie aan de potentiële klant kan laten zien. Je kunt de sfeer van je product en/of bedrijf meer laten zien, zo zullen je potentiële klanten je beter begrijpen. Dit helpt het verhogen van het conversie percentage. 

Display advertenties worden vaak ingezet voor brand awareness, retargeting en gericht adverteren. Jouw advertenties worden vertoond op miljoenen websites die aangesloten zijn bij het Google Ads programma. Op deze manier kan jouw bedrijf bekend worden bij heel veel mensen die op andere websites surfen.  

De laatste advertentie mogelijkheid binnen Google Ads zijn app advertenties. Deze app advertenties kunnen erg effectief zijn als je bijvoorbeeld een eigen Play Store game hebt en je meer gebruikers wilt krijgen. Je kunt dan via app advertenties jouw eigen app adverteren in andere Play Store games. Ook zijn app advertenties goed voor het verkopen van online producten. De mogelijkheden zijn oneindig. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Google Ads? Laten we je een voorbeeld geven van de resultaten die je hiermee kunt behalen:   

Stel dat je adverteert via zoek advertenties. Je zoekterm is “keuken kopen” en je betaald €2 per klik om op de eerste plek te staan voor deze zoekterm. Stel dat er 100 mensen op de advertentie klikken waarvan er één iemand een keuken koop ter waarde van €3000. De advertentiekosten bedragen dan €200 waaruit je een omzet haalt van €3000. Best een goede ROI toch?

Google Ads werkzaamheden uitbesteden in Eindhoven

Wil je Google Ads uitbesteden in Eindhoven? Bij Smoop Online Marketing in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in alle Google Ads mogelijkheden en hebben we hier al meer dan honderd tevreden klanten mee geholpen. Wij zetten ons in voor de midden tot kleine bedrijven, zowel B2B als B2C.

Hoe Gaan We te Werk?

Het wereldje van Google Ads betreden met ons is als het openen van een schatkist vol op maat gemaakte mogelijkheden voor uw bedrijf. Stel je voor dat we aan dit spannende avontuur beginnen door samen te zitten en je grootse ambities in kaart te brengen. Droom groots! Wat hoop je te bereiken met je campagne?

Naarmate we verder gaan, worden we je hands-on team, dat zich volledig stort in de bruisende wereld van Google Ads-campagnes. Het begint met een levendige verkenning van keyword onderzoek, waar we die gouden zinnen identificeren die je advertenties in de schijnwerpers zullen zetten. Tegelijkertijd houden we een scherp oog op de marktpuls, om te begrijpen wat je concurrenten doen. Dan komt het spannende deel – het uitwerken van een marketingstrategie die zowel gedurfd als briljant is, klaar om het podium in vuur en vlam te zetten.

Maar raad eens? De opwinding stopt hier niet. Stel je voor dat je een team hebt dat maand na maand onvermoeibaar werkt aan het fijnslijpen van je campagnes tot naadloze perfectie. We geloven dat de weg naar succes een continue reis is, altijd op zoek naar manieren om het bereik en de winstgevendheid van je campagne te vergroten. Dus, ben je klaar om succes te herdefiniëren en een spetterende indruk te maken in je branche? Kom aan boord; we staan helemaal klaar om die transformatie te faciliteren!

Hulp nodig bij
online marketing?