E-mail marketing

E-mail marketing is al jaren de meest populaire vorm van marketing en is voor iedere online marketeer een onmisbaar kanaal geworden. Met goede e-mail marketing bereik je jouw (potentiële) klant, relatie of prospect precies op het juiste moment. Daarnaast is het goedkoop, snel en effectief. Voor iedere ondernemer biedt het kansen dus er zijn weinig redenen om niet aan e-mail marketing te doen. Lees hieronder meer over e-mail marketing.

E-mail marketing

Waarom is e-mail marketing belangrijk?

Binnen online marketing is e-mail marketing een erg relevant onderdeel. Deze manier van marketing is namelijk erg goedkoop, snel en effectief. Met e-mail marketing kunt u meer omzet halen uit uw bestaande klanten.

 

Door middel van e-mail marketing kunt u klanten op de hoogte houden met relevante informatie. Denk hierbij aan nieuwsfeiten, nieuwe producten/ diensten, eventuele kortingen en nog veel meer. De klantrelatie wordt verbeterd wanneer de klant persoonlijk wordt benaderd en/of goed wordt geïnformeerd.

 

Wij kunnen e-mailadressen slim segmenteren zodat er gepersonaliseerde e-mail verstuurd kunnen worden naar klanten. Tijd, aandacht en professionaliteit is namelijk erg belangrijk tegenwoordig. Profiteer daarom van onze expertise in e-mail marketing.

Voordelen van e-mail marketing met SMOOP

1

Wij hebben kennis van nieuwsbrieven en abandoned-cart mails tot e-mail automation flows.

2

Wij hebben alle specialisten in huis, van de woordentovenaar en designer tot aan de techneut.

3

We optimaliseren je e-mailmarketing op basis van data, zoals click-open rates en conversiepercentages.

Bepaal zelf uw e-mail marketing doelstellingen

       Meer omzet genereren met een email nieuwsbrief?

       Meer verkeer naar uw website leiden?

       Klanten op de hoogte houden van relevant nieuws?

       Uw klantrelatie versterken met een email nieuwsbrief?

       Klanttevredenheid meten via een email campagne?

Waarom kiezen voor SMOOP?

Het is erg belangrijk om doelgerichte e-mails te versturen op het juiste moment en zo gepersonaliseerd mogelijk. Het liefst doet u dit ook nog eens automatisch. Of het nou gaat om het ontwerpen van nieuwe email templates of het ontwikkelen van een uitgebreide strategie voor uw bedrijf, wij kunnen u daarbij helpen!

 

Bij Online Marketing Bureau SMOOP geloven wij in co-creatie: wij betrekken uw graag in ons proces. Het bedrijf zelf weet immers het beste hoe de huidige doelgroep er uit ziet en wat de doelstellingen zijn. U kunt dus verwachten dat we veel met u overleggen en vaak samen de resultaten evalueren.

 

Wat doen wij als marketingbureau?

       Wij maken e-mail campagnes meetbaar

       Wij helpen bij het maken van een effectieve e-mail strategie

       Wij helpen bij het kiezen van het juiste e-mail software pakket

       Wij zorgen voor de juiste hoeveelheid tekst en links in uw e-mail

       Wij ontwerpen de e-mails van A tot Z. 

Wilt u uw email campagnes professioneel uitbesteden aan Online Marketing Bureau Smoop? Wij helpen u graag met onze expertise en geven altijd gedegen email marketing advies. Zo weet u zeker dat er aandacht en tijd besteed wordt aan effectieve email campagnes. Laat ons het maximale uit uw e-mail campagnes halen. Zo weet u zeker dat u uw klantrelatie professioneel onderhoudt!

Hulp nodig bij
online marketing?