Diensten

Voor het bedenken, het plannen en het uitvoeren van jouw online strategie ben je bij Smoop aan het juiste adres. Of je je nu wilt informeren, inspiratie op wilt doen of je online verkopen en leads wilt verhogen. Wij hebben bij Smoop opgeteld meer dan 15 jaar online ervaring en hebben talloze projecten voor kleine, middelgrote en grote organisaties succesvol uitgevoerd. We zijn thuis in zowel ‘business to business’ als ‘business to consumer’ dienstverlening.

Wellicht heb je een duidelijke visie op wat je online wilt gaan doen of beter aan wilt pakken. En zoek je daarbij handen en voeten. Graag denken we met je mee en gaan aan de slag om jouw ideeën te realiseren. Een eerste verkennende gesprek is bij ons gratis en vrijblijvend.

SEO

SEO, search engine optimization, is het optimaliseren van jouw website om hem beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de vindbaarheid van uw bedrijf.

Google Ads

De snelste manier om direct meer orders of opdrachten binnen te halen is door te adverteren bovenaan de Google zoekresultaten. Als je jouw markt wilt vergroten of meer potentiële klanten wilt bereiken is dit de snelste oplossing.

Website / Webshop

Wil je een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie? Wij houden rekening met een logische indeling, een aantrekkelijk uiterlijk en een site die zonder kennis van programmeertaal kan worden aangepast door de gebruiker.

Social Media Ads

Met social media ads kun je heel specifiek jouw doelgroep selecteren. Zo kun je met de juiste boodschap zeer indrukwekkende resultaten behalen, vooral als jouw product of dienst wereldwijd geleverd kan worden.

E-mail Marketing

E-mail marketing is één van de voordeligste manieren om je doelgroep te benaderen. Veel goedkoper dan adverteren op social media of in de Google zoekresultaten. Het enige wat je nodig hebt is een goede opt-in e-mail lijst.

Remarketing

Met remarketing kun je alle bezoekers die bijvoorbeeld de afgelopen 30 dagen op je website zijn geweest advertenties tonen terwijl ze browsen op het internet. Jouw advertentie kan bijvoorbeeld getoond worden op nu.nl, tweakers.nl of nos.nl.