Content Marketing

In het kort

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij diverse vormen van content zoals afbeeldingen, videoclips en downloads worden aangeboden met als uiteindelijk doel de bezoeker te converteren of aan te zetten tot een actie. Het draait erom dat je de doelgroep waardevolle, relevante informatie biedt. Het uiteindelijk doel van contentmarketing is dat de bezoeker een klant wordt.

IMG_0994

Resultaten met Contentmarketing

1

Vergroten van je

naamsbekendheid

 

2

Goede content verbeterd de

Google zoekresultaten

3

Het snel binnenhalen

 van nieuwe klanten 

Content Marketing: Voor Online Zichtbaarheid

Bij Smoop bieden we een compleet scala aan online marketingdiensten om je bedrijf te laten groeien:

Van teksten tot video’s, wij helpen bij het creëren van content die jouw bedrijf representeert.

Door middel van content marketing bouwen we naamsbekendheid en vertrouwen op bij jouw doelgroep.

Content marketing stelt je in staat om kennis te delen over jouw branche en producten, waardoor je vragen van bezoekers beantwoordt en hen waardevolle informatie biedt.

Door jouw gecreëerde content wordt de behoefte aan jouw product of dienst vergroot, omdat bezoekers jouw bedrijf als autoriteit in jouw branche gaan zien.

Wij helpen bedrijven om (beter) zichtbaar te worden op het internet, zodat ze meer klanten kunnen genereren.

Smoop brand (icon)

Waarom Smoop het juiste online marketing bureau voor jou is

Wat voor content creëeren wij?

Wij zijn in staat om bijna alle vormen van content te creëeren. Denk aan banners voor Google Advertising, mooie designs voor Social Advertising, teksten/blogs, content voor op social media posts en nog veel meer.. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij leveren het!

Online marketing bedrijf Smoop

In al het bovengenoemde kunnen wij jou helpen. Smoop is een full service marketing bureau die is gespecialiseerd in alle aspecten van online marketing. Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gesprek aan.

Twijfel je welke service geschikt is voor jouw bedrijf? Dat snappen wij volledig. Wat wij wel vaker zien is dat bedrijven niet precies weten welke service zij nodig hebben. Welke middel is bijvoorbeeld het meest geschikt in jouw sector waarmee jouw doelgroep is te benaderen? En waar maakt de concurrentie nog geen gebruik van? Dit zijn dingen waar wij jou mee kunnen helpen.

Vraag een gratis gesprek aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via: 06-47321174.

Hulp nodig bij
online marketing?