Wat zijn de beste zakelijke relatiegeschenken?

relatiegeschenk

Het tonen van jouw waardering aan klanten is een geweldige manier om een klantenrelatie te behouden en een solide professionele relatie te onderhouden. Soms is een kaartje voldoende, maar af en toe kan je ervoor kiezen om je waardering te tonen met een geschenk.

Kijken of het geschenk goed bij jouw klant past is waarschijnlijk nog het makkelijkste, maar om in te schatten of jouw klant daar ook echt blij mee gaat zijn is een stuk moeilijker. Als u op zoek bent naar Relatiegeschenken groningen noord nederland, voor het verbeteren van uw klantenbinding of als u klanten gewoon een plezier wilt doen.

In dit artikel geven we een aantal ideeeen over wat u uw klanten cadeau kan geven, het kan namelijk best nog wel moeilijk zijn om iets leuks te bedenken! Van visitekaarthoesjes tot reistassen en accessoires, elk van de volgende producten kunt u aan uw klanten geven, ongeacht in welke branche ze zitten. En één van de  grootste voordelen is dat de producten allemaal onder de 100 euro liggen, ze zijn dus erg betaalbaar!

De 3 belangrijkste kenmerken van relatiegeschenken

De meeste ondernemers vinden het fijn om hun zaakjes op orde te hebben en hoe kan je dat nou beter doen dan dit keurig in een agenda te noteren? De Euromax 4 talige agenda is het perfecte geschenk voor uw klanten. Zo kunnen ze notities die ze maken makkelijk bewaren en terugkijken. Het indrukwekkende dagboek dat Aristopromotions verkoopt is gemaakt van natuurlijk gelooid leer dat gemakkelijk kan worden ingevet om eventuele markeringen of krassen te voorkomen.

De handgestikte binding houdt alle 240 pagina’s stevig op hun plaats, zodat geen van de pagina’s en belangrijke notities ooit verloren zullen gaan. Omdat de pagina’s op hun plaats zijn genaaid, is het dagboek niet navulbaar, elk dagboek is uniek in zijn soort. De pagina’s zijn de perfecte dikte om aantekeningen in te maken zonder dat er inkt doorheen loopt.

De business card holder

De “Cool Cards” Card Holder zal niet alleen indruk maken op uw klanten, ook de klanten van uw klanten zullen onder de indruk zijn van het design en de uitstraling. U kunt visitekaartjes makkelijk uitdelen bij bijvoorbeeld een borrel of een zakelijke bespreking.  De stevige metalen kaarthouder houdt jouw visitekaartjes veilig en voorkomt dat ze tijdens het reizen worden beschadigd of gebogen. De card holder kan tot 18 visitekaartjes bevatten, afhankelijk van de dikte. En natuurlijk kunt u er op elk moment extra kaartjes bij doen.

Swiss Peak Toilettas

De Swiss Peak toilettas heeft een klassiek ontwerp en een prestigieuze uitstraling. Met twee grote compartimenten biedt de tas plaats aan een scala aan reisaccessoires voor zowel mannen als vrouwen. Je weet waarschijnlijk wel hoe vervelend het is als je kleine spullen niet kan vinden aan de onderkant van een tas?

De binnenvakken van de tas worden met een rits gescheiden, zodat ze makkelijker te vinden zijn. De nylon binnenvoering beschermt de items aan de binnenkant en de waterbestendige bodem beschermt tegen lekken, zowel van buiten als van binnen. De tas wordt ook geleverd met twee extra siliconen reisflessen die gebruikt kunnen worden om dingen zoals: shampoo, gel, wax, olie en andere verzorgingsmiddelen in te vervoeren.

Hulp nodig bij
online marketing?