Van Java naar Bali; the best way to go!

Van Java naar Bali; the best way to go!

Van Costa Rica familiereizen tot een familiereis door heel Zuid-Amerika, of een trekking door Indonesië; de mogelijkheden om met het gezin op vakantie te gaan zijn eindeloos. Toch blijkt die laatste categorie, Indonesië, een fijne bestemming voor vele gezinnen; het is én prachtig, én cultureel én je hoeft er niet echt op de centen te letten, dus ook nog eens een ‘goedkope’ manier van buiten Europa op vakantie gaan!

Staat Indonesië voor jullie ook binnenkort op de planning, maar weet je nog niet zeker hoe je deze reis gaat aanpakken? We geven je graag een inkijkje in hoe je het beste van Java naar Bali kan komen, en welke plaatsen je daarbij zeker niet moet overslaan! Lees snel met ons mee.

Vliegen op Yogyakarta

Java is groot, heel groot. Als je op een limiet aan aantal weken zit, is het daarom aan te raden om niet te vliegen op de hoofdstad – Jakarta – maar om de iets kleinere variant van deze prachtige hoofdstad te kiezen; Yogyakarta. In Yogyakarta kan je de prachtige historie van de stad zien, waar je soms ook nog op Nederlandse verrassingen stuit, en vanaf deze stad kan je een tour naar de Borobudur en de Prambanan tempels boeken… prachtig! Rond Yogyakarta kan je ook afkoelen in een van de vele watervallen die op een uurtje rijden liggen; een must-go-to!

Hop on that train!

Vanaf Yogyakarta kan je met de trein in een aantal uurtjes naar Malang komen; een reis van een uurtje of zes, en een hele ervaring want je kan deze eigenlijk alleen maar ‘s nachts maken! Vanaf Malang kan je prachtige tours boeken; zo kan je een drie daagse, twee nachten lange tour boeken (3D2N), waar je eerst richting de meest grandioze waterval vertrekt die je ooit zal zien, de volgende dag een nacht trip naar de Bromo vulkaan doet om daar de zonsopgang te bekijken, om de volgende dag naar de Kawah Ijen te vertrekken, deze (best zware) hike te maken en daar het prachtige blauwe licht van deze vulkaan, en de mooie azuurblauwe meren die hierbij komen te aanschouwen.

Je kan er bij deze trip voor kiezen om een tour naar Bali te boeken, dan wordt je na de Kawah Ijen naar de ferry-point tussen Java en Bali gebracht, om vervolgens met een busje naar jouw bestemming op Bali gebracht te worden. Een ideale manier om van Java naar Bali te komen; over land duurt het best lang en op deze manier splits je de rit lekker op door tussendoor te stoppen op hele mooie plekken!

Hulp nodig bij
online marketing?