Succesvolle video marketing

video marketing

Video marketing wordt steeds bekender en massaler. En daar is een reden voor. Succesvolle video marketing kan namelijk leiden tot een sterke groei in bezoekers en nieuwe klanten. In dit artikel bespreken wat video precies is, hoe het werkt en hoe wij u bij uw video marketing kunnen helpen.

Wat is video marketing?

Er zijn verschillende kanalen waarop u met uw video kunt adverteren. Zo kunt u kiezen voor Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Snapchat. Dit zijn wel de meest bekende platforms.  In onderstaand overzicht kunt u terugvinden welke video voor welk kanaal geschikt is en wat de maximale video duur is per kanaal. De maximale video duur is niet de ideale video duur van uw video, dit hangt af per kanaal en per doelstelling.

Waarom de strategie van SMOOP werkt

Targetten en verdelen van de doelgroep

Voordat u begint met het creëren van een video is het belangrijk om te bepalen waar jouw doelgroep zit. U moet exact weten wie de kijker is om de video perfect af te stemmen op de ontvanger. Hier kunt u namelijk uw strategie op aanpassen.

Strategiebepaling

Nadat wij hebben onderzocht wat de perfecte doelgroep is voor uw product, kunnen we helpen bij het bepalen van de strategie die we gaan inzetten voor uw bedrijf.

Het maken van de video

SMOOP kan u helpen en adviseren bij de video productie. Zo weet u precies wat u nodig heeft.

Video adverteren

SMOOP zorgt ervoor dat uw video advertising campagnes worden opgezet en beheerd waarbij we streven naar de beste resultaten uit uw beschikbare budget.

De mogelijkheden van videomarketing

Video marketing is een breed begrip. U kunt er dan ook veel mee doen.  Zo kunt u ervoor kiezen om uw video’s organisch vindbaar te maken voor de doelgroep op bijvoorbeeld Vimeo of YouTube. Daarnaast kunt u adverteren met video via YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat. U kunt vervolgens een funnel opzetten waarbij u de bezoekers door middel van videomarketing omzet in nieuwe klanten.

Alles op een rijtje

SMOOP denkt proactief mee en kan met haar ervaring goed advies geven over de kanalen die ingezet moeten worden om de doelgroep te bereiken en uw doelstelling te behalen. SMOOP levert naast de video strategie ook advies over de video creatie.

SMOOP Online Marketing Bureau Den Haag

Wij kunnen u helpen met het inzetten van videomarketing voor uw bedrijf. Interesse? Neem contact met ons op of bel naar: 06 – 4732 1174.

 

 

Hulp nodig bij
online marketing?