ProtectAir lanceert unieke acné behandeling

Den Haag, Nederland, 23 november 2020. ProtectAir lanceert een unieke acné behandeling. De complete acné behandelset bestaat uit maar liefst 5 producten die effectief de strijd aangaan met hardnekkige acné, mee-eters en puistjes.

Dit verzekert een complete, effectieve aanpak van acné, zonder nare bijwerkingen die medische behandelingen met benzoylperoxide of medicijnen kunnen hebben.

Hoe werkt het?

De ProtectAir acné behandeling is geschikt voor ieder huidtype en is gebaseerd op 4 belangrijke behandelprincipes: reiniging, verzorging, behandeling en ondersteuning.

Stap 1 – reiniging: de anti-bacteriële face wash op basis van zwarte zeep, zit vol met essentiële oliën en anti-oxidanten. De face wash wordt hygiënisch aangebracht met de meegeleverde, 100% natuurlijke konjac spons. Het licht scrubbende effect van de spons in combinatie met de face wash zorgt voor een diepe reiniging van verstopte poriën, zonder de huid uit te drogen.

Stap 2 – verzorging: na reiniging zorgt het hyaluron serum voor intense hydratatie van de geïrriteerde, roodachtige en ontstoken huid. Het serum is niet vettig en verstopt de poriën niet. De toegevoegde vitamine B5 bevordert tevens het huidherstel.

Stap 3 – behandeling: na verzorging van de huid behandel je de acné, mee-eters of puistjes met de ProtectAir acné crème*. ProtectAir acné crème is een geregistreerde medische hulpmiddel. De crème voorkomt verstopte poriën, overmatige talgproductie en de groei van slechte micro-organismen. De crème droogt de huid niet uit en ondersteunt het herstel van de natuurlijke de huidbalans.

Stap 4 – ondersteuning: tijdens de behandeling van de huid zorgt het meegeleverde Vitamine B5 supplement voor ondersteuning van het huidherstel van binnenuit. Uit klinische studie is gebleken[1] dat Vitamine B5 kan leiden tot een reductie van acné tot wel 68% binnen 3 maanden!

100% tevredenheidsgarantie!

In de wereld van huidverzorging zijn er vele producten ‘significante huidverbetering’ claimen of zeggen de ‘onzuivere huid aan te pakken’. Al deze producten hebben 1 ding gemeen: het ontbreken van klinische studies en de bijbehorende medisch hulpmiddel registratie. ProtectAir is een geregistreerd medisch hulpmiddel, klinisch getest en bewezen effectief.

Protectair is zo overtuigd van de effectiviteit van de acné behandeling, dat ze als enige in Nederland een 100% ‘niet goed, geld terug garantie’ bieden. Zie protectair.eu voor meer informatie

Een stralende huid begint met ProtectAir!

Waar te koop?

Via protectair.eu en diverse online platformen – zoals bol.com, Amazon en Allegro – zijn de producten van ProtectAir direct verkrijgbaar en worden ze gratis binnen 24 uur geleverd. In Nederland zijn ProtectAir producten tevens verkrijgbaar bij filialen van Etos en Albert Heijn. Buiten Europa wordt ProtectAir verkocht via geselecteerde distributeurs.

Over ProtectAir

ProtectAir, een van origine Nederlandse onderneming, specialiseert zich in de directe (internet) verkoop van zelfzorgmiddelen aan consumenten onder de merknaam ProtectAir. Sinds 2018 is ProtectAir online Europees marktleider met de verkoop van kalknagel producten in maar liefst 9 landen. In slechts 2 jaar heeft ProtectAir meer dan 250.000 tevreden klanten weten te helpen.

[1] Yang, M., Moclair, B., Hatcher, V. et al. “A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study of a Novel Pantothenic Acid-Based Dietary Supplement in Subjects with Mild to Moderate Facial Acne”, Dermatol Ther (Heidelb) 4, 93–101 (2014), 16 Mei 2014

* medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter

Hulp nodig bij
online marketing?