Parkeren in Maastricht

Parkeren in Maastricht kan heel duur zijn, echter heeft Tristan Pans de eigenaar van City Trip Parking Maastricht zijn doel gevonden om de markt monopoly van Q-Park te doen veranderen door het introduceren van geautomatiseerde boeking systemen voor parkeerplaatsen. Dit zal de prijs van parkeren immens doen drukken. Zoals Tristan al zei tijdens zijn interview met Smoop ‘Alle marketen zijn aan het veranderen en dat moet parkeren ook’.

Maastricht is een mooie stad die ontzettend populair is onder vakantiegangers en mensen die een weekendje erop uit willen gaan. De stad heeft een hoop historische gebouwen en hippe restaurants. Naast het feit dat Maastricht bekende kerken heeft, zijn de grotten in Maastricht ook razend populair.

Als je als tourist naar Maastricht komt, dan kan je natuurlijk met de trein of bus gaan. Echter het nadeel hiervan is, dat je vast zit aan vertrek tijden en kosten voor openbaar vervoer toch niet zo goedkoop zijn. Parkeren is een stukcomfortabeler en aan de juiste prijs goedkoper, maar waar kan je dan in Maastricht goed parkeren? Dat bespreken we in deze blog.

Parkeren in Maastricht

Als je naar Maastricht gaat is het dus handig om te weten waar je je auto neer kunt zetten en waar je het beste kunt parkeren. Het is in Maastricht het beste om je auto te parkeren in de openlucht. Je betaald buiten namelijk een stuk minder, vergeleken met het parkeren in een garage. We raden daarom ook aan om je auto buiten te parkeren.

Maar waar kan je dan het beste je auto neerzetten? Dat ligt er een beetje aan waar je in Maastricht verblijft of wat je in Maastricht gaat bezoeken. Het grote voordeel van een goede parkeerplaats is dat het dichtbij het centrum ligt, dat er gebruik wordt gemaakt van beveiliging zodat je auto veilig staat.

Het parkeerterrein van City Trip Parking Maastricht is bijvoorbeeld volledige omheind en ‘s avonds verlicht met ledverlichting, dit voorkomt dat er inbrekers op de parkeerplaats komen of ander ongewenst publiek. Je kan daar zowel je auto voor een dag als voor een maand neerzetten. Perfect voor een kort of lang verblijf in Maastricht.

Daarnaast is het ook fijn als er 24/7 service is. Wat je eigenlijk wil bij een parkeerplaats is dat je altijd in contact kan komen met een medewerker mocht er een probleem zijn. Verder wil je natuurlijk  niet dat daar allemaal verborgen kosten zijn. Je wil voor een goed tarief parkeren in Maastricht waarbij je niet opeens voor verrassingen komt te staan.

Conclusie

Er zijn dus genoeg manieren om je auto in Maastricht te parkeren. Het ligt er volledig aan waar je dus naartoe wilt. Het is namelijk het handigst als je je auto neerzet in de omgeving waar naartoe wilt. Wij hopen dat je met deze blog een idee hebt gekregen van de opties die er allemaal zijn in Maastricht qua Maastricht parking.

Hulp nodig bij
online marketing?