Nieuw: Logo ontwerp tool van linkenlogo.nl

Logo design van LinkenLogo.nl

Een goed logo ontwerp is van groot belang. Het is de eerste kennismaking met je bedrijf. Het zorgt voor herkenning. Maar waaraan moet een goed logo ontwerp voldoen? Er zijn diverse criteria. De allerbelangrijkste is het gevoel dat je zelf hebt bij je logo. Daarnaast zijn er nog meer facetten waar je rekening mee kunt houden.

De ontwerpers van Linkenlogo.nl hebben het nu nog makkelijker gemaakt om je logo ontwerpvraag over te brengen op de ontwerpers. Door een paar vragen te beantwoorden weten de ontwerpers waar je naar op zoek bent. Wie je doelgroep is en wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe logo.

Persoonlijke keuze

De kleuren die je bijvoorbeeld wilt gebruiken zijn vaak heel persoonlijk. Je kunt kiezen voor opvallend en weinig kleuren of juist veel verschillende kleuren. Soms is het fijn om een verwijzing naar je bedrijfsactiviteit in je logo te verwerken. Dit is echt lang niet altijd verstandig. Het is altijd fijn om een keuze te hebben tussen verschillende logo’s. De ontwerpers van Linkenlogo sturen je daarom altijd verschillende concepten. Er werken ook altijd diverse ontwerpers aan één logo ontwerp. Hierdoor wordt met een frisse blik gekeken hoe je logo het beste kan worden vormgegeven.

Logo gebruik in de praktijk

Wat in ieder geval belangrijk is om te vermelden is het gebruik van je logo. Ga je het logo gebruiken op een bestaande website waar het logo liggend wordt weergegeven? Kies dan niet voor een rechtopstaand logo ontwerp. Ga je het logo gebruiken op gekleurde trui of t-shirt. Zorg dan dat het kleurgebruik van het logo hierop is afgestemd. Het aantal kleuren kan ook meewegen in de kosten die je moet maken voor het drukken van bijvoorbeeld briefpapier.

Website ontwerp

Wil je niet alleen een fris nieuw logo maar ben je ook toe aan een nieuwe website? Dan kun je bij Linkenlogo.nl terecht voor een eigentijds website ontwerp. Wij leveren websites op die voldoen aan de meest recente standaard. Uiteraard geschikt voor alle beeldschermen (responsive) en voorzien van jouw logo en huisstijl kenmerken. De ontwerpers van Linkenlogo maken een website die snel laadt en bezoekers overhaalt om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld je product bestellen of contact opnemen. Het aanpassen van teksten of afbeeldingen kun je uitbesteden of zelf uitvoeren.

Neem dus voor logo ontwerp of website ontwerp contact op met Linkenlogo.nl

Hulp nodig bij
online marketing?