Meer weten over groene dakbedekking

groene dakbedekking012

Informatie over groene dakbedekking

Wilt u meer weten over groene dakbedekking? Ga dan gauw naar de website van NatureGreen! Wij kunnen u alles vertellen over sedumdaken, groen daken en de verschillende soorten groene dakbedekking die wij verkopen. Wij zijn namelijk dé groen dak specialist, werkzaam door heel Nederland. Groen daken worden steeds populairder en brengen vele voordelen met zich mee voor mens en milieu. Bij NatureGreen zien we het daarom als onze missie om de saaie, grijze daken van Nederland om te toveren in mooie groene daken. Wilt u ook zo’n duurzaam sedumdak? Ons team van adviseurs gaat graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden of om meteen een afspraak voor een dakinspectie in te plannen!

Groendaksystemen: Trays en cassettes

Bij NatureGreen verkopen we verschillende groendaksystemen. De verschillen zitten met name in de wijze van aanleg, de constructie en het gewicht van de systemen. Zo hebben we lichtgewicht trays en sedumcassettes, welke ideaal zijn voor kleine oppervlaktes. Deze systemen zijn zo op het dak in elkaar te schuiven of te klikken en worden bij u bezorgd als kant-en-klaar pakket. Daardoor zijn ze gemakkelijk door u zelf te installeren. De trays zijn geschikt voor daken met een helling tot 15 graden en zijn al verkrijgbaar vanaf €45 per vierkante meter.

 Groendaksystemen: Matten

Het tweede soort groendaksysteem zijn de sedummatten. Bij NatureGreen hebben we een Lichtgewicht Sedum en een Standaard Sedummat. De matten bestaan uit verschillende opbouwlagen en zijn eenvoudig door u uit te rollen op het dak. De wateropslagcapaciteit van de matten is iets groter dan die van de trays, wat betekent dat ze meer regenwater vast kunnen houden. De matten zijn verkrijgbaar vanaf slechts €40 per vierkante meter!

 NatureGreen voor al uw groene dakbedekking

NatureGreen is hét bedrijf voor al uw groene dakbedekking. Wij werken met een klein team waardoor onze lijntjes van communicatie kort zijn en we onze klanten zo effectief mogelijk kunnen helpen. Wanneer u bij ons een groen dak afneemt, verwerken wij uw bestelling zo snel mogelijk. Daarna komen we deze netjes zelf bij u bezorgen, op een door u uitgekozen dag. Zo weet u zeker dat de bezorging vlot verloopt en kunt u meteen aan de slag! Wilt u het dak liever laten leggen door één van onze experts? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Hulp nodig bij
online marketing?