Lijst van web 2.0 platforms

web 2.0

In deze blog van SMOOP delen we een lijst van web 2.0 platforms.

Wat is een Web 2.0?

Web 2.0 is een van de meest cruciale activiteiten van SEO off-page link building. Vooral in Amerika en het Verenigd Koninkrijk wordt deze techniek veel gebruikt, in Nederland nog wat minder. Eigenlijk zijn web 2.0’s samenwerkende en interactieve aspecten van het internet. In 2005, verscheen de term: “Sociaal Web.” Web 2.0 wordt nu beschouwd als een van de beste manieren om backlinks voor je website te krijgen in een korte periode van tijd.

Het laat ons toe om meerdere off-page back links te genereren naar een website, zonder dat je ervoor outreach hoeft te doen. De platforms staan de gebruikers toe om een website te creëren die volledig uniek is en die ook een unieke URL heeft. Deze online platforms of websites omvatten Social Bookmarking, geclassificeerde inzendingen, artikelen inzendingen, en nog veel meer.

Het creëren van web 2.0’s stelt de gebruikers in staat om eigenlijk een geheel eigen website op poten te zetten. Daarnaast biedt het de optie om dofollow links te krijgen. Backlinks die veel waarde hebben voor SEO. Bij het creëren van een goede SEO strategie is het eigenlijk zo dat het het beste is als je gebruik maakt van verschillende strategien en technieken. Ben je net begonnen met je website, of ben je niet fulltime met SEO bezig? Dan kan dit best lastig zijn. Bekijk hier hoe we jou kunnen helpen met SEO.

Voordelen van Web 2.0’s

Nu je weet wat web 2.0’s voor SEO kunnen betekenen willen we je graag een aantal dingen hierover uitleggen. Waarom zou je namelijk gebruik willen maken van web 2.0’s?

Het verkrijgen van links

Één van de goede redenen om Web 2.0 te gebruiken is om een backlink te krijgen voor SEO. Er staan duizenden van dit soort platforms online, maar ze zijn lang niet allemaal even goed. Bijna alle websites van Web 2.0 Submission staan hun gebruikers toe om hun site te linken aan hun bio en profielen. De websites van sociale media stellen hun gebruikers ook in staat om de inhoud van hun site op hun pagina’s te publiceren.

Het aantrekken van meer website bezoekers

Web 2.0 heeft de mogelijkheid om een hoog volume van verkeer naar je webpagina’s te brengen. De teksten die je op een website zet worden meestal binnen enkele uren goedgekeurd door het platform. Je hoeft niet lang te wachten dus. Zodra het geupload is, bereid jezelf dan voor om getuige te zijn van massa’s relevant verkeer, wat ook weer invloed zal hebben om de autoriteit van je website te verhogen.

Hoe verkrijg je web 2.0 backlinks?

Dus nu je de voordelen kent van het gebruik van Web 2.0’s, vraag je je waarschijnlijk af hoe je moet beginnen.

1. Kies een website. Begin met één en breid uit naar vijf of tien. Je beste gok is om je te houden aan de Web 2.0 sites lijst hieronder.

2. Maak een gratis account aan. Wanneer je jouw Web 2.0 domein aanmaakt, voeg dan enkele van je zoekwoorden toe aan de domeinnaam indien mogelijk. Vul vervolgens alle details van de account in: contact info, over, sympathieën en antipathieën, etc. Zorg dat het er zo compleet en echt mogelijk uitziet.

3. Creëer inhoud. Creëer kwalitatieve inhoud voor je Web 2.0 domeinen die relevant is voor de site of sites waarnaar je van plan bent te linken. Je kan jouw berichten afstemmen op specifieke elementen van de primaire site die je wil gebruiken om mensen aan te trekken. Voeg ook foto’s of video’s toe.

4. Laat de links vallen. Je kunt je gang gaan en zet de links in de teksten waar jij dat wilt. Zorg ervoor dat je verschillende outbound links hebt. Een aantal naar jouw website en een aantal naar andere autoritaire sites. We raden niet aan om meer dan één of twee keer per Web 2.0 een link naar je hoofdsite te plaatsen. Sommige mensen wachten graag tot de site geïndexeerd is om de links erin te zetten, maar wij denken niet dat dit nodig is.

Lijst met goede web 2.0 platforms

http://bloguetechno.com

http://blog5.net

http://affiliatblogger.com

http://fitnell.com

http://ezblogz.com

http://blogs-service.com

http://bluxeblog.com

http://mpeblog.com

http://articlesblogger.com

http://arwebo.com

http://blogerus.com/

http://bloggin-ads.com/

http://blogpostie.com

http://blogprodesign.com/

http://qowap.com/

http://blog2learn.com

http://blogofoto.com

http://fireblogz.com/

http://xzblogs.com/

http://free-blogz.com/

http://widblog.com/

http://collectblogs.com

http://digiblogbox.com/

http://bloginwi.com/

http://jaiblogs.com/

http://blogzag.com/

http://look4blog.com

http://imblogs.net/

http://blogstival.com

http://designi1.com/

http://educationalimpactblog.com

http://ivasdesign.com

http://link4blogs.com/

http://mybloglicious.com

http://post-blogs.com

http://review-blogger.com

http://idblogz.com/

http://myparisblog.com

http://slypage.com

http://theideasblog.com/

http://blogvivi.com

http://get-blogging.com

http://targetblogs.com

http://bleepblogs.com

http://bloguetechno.com/

http://blog5.net/

http://affiliatblogger.com

http://dbblog.net/

http://designertoblog.com/

http://blogs-service.com/

http://getblogs.net

http://dsiblogger.com

http://ka-blogs.com/

http://timeblog.net/

http://acidblog.net

http://aioblogs.com

http://blog-gold.com/

http://blogadvize.com/

http://bloggerswise.com

http://is-blog.com

http://howeweb.com

http://blogdal.com/

Hulp nodig bij
online marketing?