Ideeën voor een bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is vaak een dag waar veel werknemers naar uitkijken. Even weg van de serieuze dagelijkse sleur en lol maken met collega’s. Maar wat ga je als werkgever organiseren? Opzoek naar wat ideeën voor een bedrijfsuitje? Wij hebben er aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Bedrijfsuitje

Escape room

Een escape room is altijd een goede keuze als bedrijfsuitje. Bij een escape room zal je als een team moeten samenwerken om je te redden uit de verschillende kamers met vaak moeilijke puzzels. Dit vergt een goede samenwerking wat bijdraagt aan de teambuilding van het personeel.

 

Pubquiz

In teams moeilijke vragen beantwoorden met een drankje in de hand. De pubquiz is nog steeds een erg leuk bedrijfsuitje waarbij veel wordt gelachen en waar altijd een goede sfeer hangt. Je zou kunnen mee doen aan een pubquiz in een kroeg maar je zou ook zelf een quiz kunnen organiseren. Deze kan je dan zowel op het kantoor houden of online. Met alle coronamaatregelen die momenteel nog van kracht zijn zou een online pubquiz een geweldige uitkomst zijn. Met de online quizzen van quizmaestro.nl kan je kiezen tussen verschillende pubquizzen die makkelijk worden uitgevoerd door middel van Kahoot, een mobiele app.

 

Lasergamen op eigen locatie

Wanneer je een redelijk ruim kantoor of ruime winkel hebt, is lasergamen op eigen locatie echt een aanrader. Er zijn verschillende partijen die lasergame sets verhuren. Zo kun je je eigen kantoor of winkel ombouwen tot een echt slachtveld met omgegooide banken, tafels en stoelen waar je achter kunt schuilen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

 

Virtual reality op eigen locatie

Virtual reality heeft een grote sprong gemaakt in de afgelopen jaren. Door middel van verschillende games en mee bewegende stoelen zijn de virtual reality games erg goed geworden. Als bedrijfsuitje zou je een virtual reality set kunnen huren en leuke prijzen weg kunnen geven aan de winnaars van de game. Een erg leuke virtual reality game met stoel zou de nieuwe Formule 1 game zijn. Als je deze game huurt met bijbehorende stoel en virtual reality set zou je een leuke race kunnen organiseren met je eigen team.

 

Karten

Naast racen in virtual reality blijft karten in het echt natuurlijk ook een erg leuke activiteit. Er zijn erg veel kartbanen door Nederland en iedereen vind karten een leuke activiteit. Zo houd je iedereen tevreden en kan je onderling de strijd met elkaar aan, wat het team wat hechter maakt.

 

Solex tour

Ken jij ze nog, de Solex? Een vroeger erg populair vervoersmiddel wat een combinatie was tussen een fiets en een motortje. Zowel voor jong en oud is een solex tour een geweldige belevenis. Lekker door de Nederlandse natuur een tour maken op deze mooie oude brommers.

 

Dagje Amsterdam

Een dagje Amsterdam als bedrijfsuitje is nooit saai. Met het brede aanbod aan leuk kroegen en andere leuke activiteiten is Amsterdam een stad waar je je niet snel zal vervelen. Een dagje Amsterdam zou je erg goed van te voren kunnen plannen. Zo kun je een hele tour door de stad organiseren en op verschillende plekken stoppen voor verschillende activiteiten.

Hulp nodig bij
online marketing?