Hoe vind je de perfecte galajurk in 2019?

Koraal of bruin, chiffon of zijde, lang of kort? De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het vinden van de perfecte prom dress. Voordat je een keuze maakt, ga je zitten en denk je na over je opties. Maak een spelplan om het proces te stroomlijnen, zodat het leuk is, in plaats van stressvol. Onthoud dat, hoewel het gaan naar prom een van de meest gedenkwaardige ervaringen zal zijn die je zult hebben tijdens de middelbare school, het vinden van de jurk moet net zo spannend zijn.

1 Controleer de landingsbaan. Als je het trendy type bent en op de nieuwste must-have designs wilt zijn, bekijk dan de rode loper. Zie wat je favoriete celebrity draagt en steel hun stijl of neem deze op in je eigen stijl.

Evenementen zoals de Oscars, Grammy’s en Emmy’s zijn goede opties.

2 Pak een aantal tijdschriften. Modebladen zijn een uitstekende bron voor het onderzoeken van prom jassen. Ze bieden niet alleen inzicht in de looks waarin u mogelijk bent geïnteresseerd, ze bieden ook tips voor het maken van een complete look. Tips voor het stylen van je haar, make-up en schoenen komen ook aan bod.

Scheur pagina’s uit voor toekomstige referentie. Op deze manier kun je een patroon van dingen waar je naar wordt aangetrokken, zoals een bepaalde kleur of vorm, aanhalen.

3 Doorzoek het internet. Zoek in uw vrije tijd op internet naar ideeën. Maanden vóór het begin van het schooljaar zullen winkels beginnen met het benadrukken van de mode die ze dragen. Bezoek de site van je favoriete winkel en vind er een paar waarvan je nog nooit hebt gehoord om je opties uit te breiden.

4 Praat met vrienden. Welke betere manier om te brainstormen over ideeën? Bespreek met hen hoe je jezelf tijdens het schoolbal hebt gevisualiseerd. Ze zullen ongetwijfeld geweldige inzichten hebben in hoe u uw visie kunt verbeteren. Laat ze wat foto’s zien en houd rekening met hun inbreng.

Het kan leuk zijn om allemaal op dezelfde manier te kleden. Iedereen kan bijvoorbeeld kiezen voor hetzelfde kleurenschema of voor een korte jurk, in plaats van voor een lange jurk.

5 Overweeg het schoolthema. Veel scholen hebben een thema voor prom. Populaire zijn: een bal in een maskerade, onder de zee, Alice in Wonderland en nog lang en gelukkig. Je zult hier zeker rekening mee willen houden bij het zoeken naar de perfecte prom dresses.

6 Online winkelen voor de jurk

Veaul biedt duizenden mode galajurken, de jurken met hoge kwaliteit, ook gemakkelijk te retourneren als je het niet leuk vindt, jullie kunnen het proberen.

Hulp nodig bij
online marketing?