Gratis Software delen via Torrents

Online zijn veel SEO tools te vinden. Veel van deze tools vereisen een maandelijks lidmaatschap en de kosten hiervan zijn vaak niet mis. Voor de betere programma’s zoals Majestic, Semrush & MOZ betaal je als snel zo’n 100 USD per maand. Dit is dan ook nog eens de lite versie van de software. Je wordt dan vaak beperkt en kan niet alle functionaliteiten gebruiken. Daarnaast wordt je vaak ook beperkt in het aantal verzoeken dat je maandelijks kunt doen.

Deze software tools bieden sowieso niet voor iedereen uitkomst. Het blijven tools en geen wondermiddelen. Met andere woorden, je moet wel weten hoe je deze tools kunt gebruiken om goede resultaten te behalen in de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Als je niet weet hoe je een repercussiezaag moet gebruiken, heeft het ook weinig zin om hem aan te  schaffen.

Bing is overigens een onderschatte zoekmachine. Doordat Microsoft eigenaar is van Bing staat deze op alle internet Explorers of Microsoft Edge zoals het tegenwoordig heet, ingesteld als Standaard zoekmachine. Dit zorgt ervoor dat in Nederland ongeveer 10% van de zoekers online gebruik maken van deze zoekmachine en niet van google. Yahoo heeft vooral op de Engelstalige markt in de VS en Canada een aardig aandeel, maar is in Nederland te verwaarlozen.

Overige Software

Mocht je nou wel weten hoe je met SEO tools om moet gaan, is er nog een alternatief dat goedkoper uit pakt. Er zijn namelijk wizkids die hun eigen gemaakte software gratis delen als torrent via Torrentsites. ( Voor een overzicht van de beste torrentsites klik je hier). Er zijn wel twee dingen waar je op moet letten wanneer je voor deze optie gaat.

  1. Er wordt ook veel rommel gedeeld. Nu is het nog wel te overzien wanneer je een programma download dat totaal niet werkt en het je slechts kostbare tijd heeft gekost om het te downloaden en installeren. Erger is het als de software een virus installeert op je computer. Zorg er dan ook altijd voor dat je een up-to-date virusprogramma hebt voordat je iets download van een Torrent website.
  2. Niet alle software die wordt aangeboden op een torrent site is legaal te downloaden. In de meeste wetten is het tegenwoordig zo geregeld dat niet alleen de verspreider maar ook de downloader strafbaar is. De pakkans in Nederland is erg klein, maar boetes in Duitsland zijn niet misselijk. 1000 euro voor het downloaden van een film kan zomaar gebeuren

Een Seo Specialist Inhuren

Zelfs wanneer je je weg een beetje kan vinden in de SEO wereld, kan het alsnog verstandig zijn om een echte SEO specialist in te huren. Er zijn specialisten waar je voor niet veel meer dan het bedrag van bovengenoemde software producten iemand in kan huren die het werk voor jou doet. Houd er wel rekening mee dat je ook vaak krijgt waar je voor betaalt. Sowieso belangrijk om te weten is dat SEO een waiting game is. Je kan niet iemand inhuren en al na een week resultaten verwachten. Wanneer iemand goed werk voor je site verricht en deze stijgt in de zoekresultaten, is dit gemiddeld pas na 10 weken zichtbaar (bron: MOZ). Je zal een specialist dus minimaal 3 maanden de tijd moeten geven om zich te bewijzen of eigenlijk 4. Dan pas kan je op zoek naar een andere wanneer de resultaten tegenvallen. Succes met jouw strategie!

Hulp nodig bij
online marketing?