Google kan indexeren problemen

Het lijkt Google is het hebben van problemen met het indexeren van nieuwe content. Danny Sullivan van Google gevalideerde de indexering betreft op Twitter dinsdag, zeggende: “Ja, ik geloof dat er misschien een aantal problemen.”

Indexering problemen. Google lijkt te zijn problemen met het indexeren van nieuwe content en de weergave van sommige van die nieuwe content in de Google Search en Google Nieuws. Het is onduidelijk hoe wijdverbreid het probleem is, maar gebaseerd op mijn tests, wordt sommige inhoud is steeds snel geïndexeerd door Google, en andere inhoud niet. De indexering problemen leek te hebben begon rond 2:30 uur ET.

Voorbeelden: Hier is een screenshot laten zien hoe site:wsj.com in Google Nieuws, gesorteerd op meest recente nieuws, artikelen, is het tonen van de inhoud van de uren geleden. De Wall Street Journal publiceert nieuwe inhoud bijna elke minuut.

Maar hier is een voorbeeld van mijn verhaal over deze geïndexeerd bijna binnen een paar minuten:

Bevestigd? Sullivan zei op Twitter dat hij gelooft dat er mogelijk een aantal problemen met Google indexering van nieuwe content. Hier is zijn tweet:

De geschiedenis. Google had een aantal indexeren problemen eerder deze maand opgelost binnen 24-uur. Het had ook een soortgelijk probleem met Mei vorig jaar en per ongeluk de geïndexeerde sites van terug in April. Google heeft onlangs uitgegeven een uitleg van de indexering problemen.

Waarom dit van belang is. Als u nieuwe content die u hebt gepubliceerd op je web-site en het is niet te zien in Google, moet je weten dat je niet alleen bent. Google lijkt te zijn onderzoeken en zal ons laten weten wat het vindt. We houden jullie op de hoogte van alle officiële communicatie van het bedrijf op deze materie.


Over De Auteur

Barry Schwartz is Search Engine Land is Nieuws-Editor en eigenaar van RustyBrick, een new york gebaseerde web-adviesbureau. Hij loopt ook Search Engine Roundtable, een populaire zoekopdracht blog op SEM onderwerpen.

Dit artikel is vertaald van Search Engine Land

Hulp nodig bij
online marketing?