Flyers & Visitekaartjes: De Vergeten Marketing Methode !

Heb je wel al eens gedacht aan een manier waarop je nieuwe klanten te bereiken? Niet alleen een vergroting van je zichtbaarheid, maar een specifieke marketing methode om de juiste mensen te bereiken. Die bestaat. Sterker nog, het is een van de oudste manieren waarop bedrijven en zakenmensen nieuwe klanten vinden. Natuurlijk kan je nu met Facebook gericht bezoekers en klanten vinden voor je bedrijf. Dit is een zeer efficiënte methode. Als je hier meer over wilt leren, ga dan naar mijn website Grafisch Ontwerper Gezocht. Wij helpen je bij het maken van een nieuw web design, het promoten van je bedrijf online en ook het ontwerp van flyers en visitekaartjes. Hier wil ik nu dieper op ingaan. Ik help mensen deze flyers en visitekaartjes ook zo effectief mogelijk te gebruiken.

#1 Zorg voor een goed ontwerp

Dit mag dan wel logisch klinken, een goed ontwerp van je flyers en visitekaartjes is enorm belangrijk. De visuele representatie zegt ook veel over het bedrijf achter deze reclame! Je kan een professioneel bedrijf hiervoor inhuren. (Je kan ook contact op nemen met ons via de bovenstaande link) Je kan deze ook zelf ontwerpen, maar ik wil je hiervoor een andere belangrijke tip meegeven.

#2 Ga voor kwaliteit over kwantiteit

Zorg dat je ontwerpen worden gemaakt met kwaliteitspapier. Druk ze met kwaliteitsprinters. Ga voor dik, blinkend papier. Een flyer of visitekaartje moet worden gemaakt om lang mee te gaan. Mensen steken deze in de portefeuille of tussen een agenda. Het is belangrijk dat deze stevig zijn en aantrekkelijk zijn voor het oog. Een pak van 100 flyers of visitekaartjes van 5 euro, zal je ook het aantal klanten geven dat ze aantrekken. De kwalitatieve reclamefolders zullen veel meer interesse opwekken en klanten binnenbrengen.

#3 Gebruik de flyers & visitekaartjes efficiënt

 Heb je al een klantenbestand of mailing list waar oude klanten of geïnteresseerden instaan? Dit zijn de beste personen om deze marketing methode voor in te zetten! Stuur ze een brief met een flyer en visitekaartje in en zie bekijk het resultaat. De makkelijkste klanten zijn diegenen waaraan je al iets verkocht hebt en je persoonlijk vertrouwen! Nog geen klantenbestand? Zoek naar niet-competitieve niches die gerelateerd zijn aan wat je doet. Denk eens na naar welke bedrijven of organisaties je potentiële klanten nog gaan? Om een voorbeeld te geven: toen ik pas startte als web designer, promootte ik mijn bedrijf door op zoek te gaan naar een locatie waar veel startende bedrijven naartoe gingen. Ik kwam uit bij sociale verzekeringsmaatschappijen, boekhouders en bedrijfscentra. Deze werken steeds samen met zelfstandigen of startende ondernemers. Hier heb ik mijn eerste klanten uit gehaald.

Ik gebruik flyers en visitekaartjes nog steeds om nieuwe klanten te vinden voor mijn bedrijf. Ook jij zou moeten gebruik maken van deze methode voor het vinden van nieuwe klanten. Focus je inspanningen online, maar verlies de offline marketing niet uit het oog. Je kan altijd contact opnemen met ons web design & promotie bedrijf Red Herring Websites met hulp bij het promoten van je bedrijf. Je kan ons bereiken via de link bovenin dit artikel! Ik wens jullie veel succes met je onderneming!

Hulp nodig bij
online marketing?