Een mooie website laten maken

een mooie website laten maken

U wilt een mooie website laten maken, waar moet u dan allemaal op letten? Bij het maken van een website komt veel kijken. Uw logo, het design van de website, de kleurstelling. We hopen u met deze blog goed te informeren, zodat u weet met wat de basiszaken zijn waarmee u rekening kunt houden!

Wat is mooi?

Wat een website precies mooi maakt? Dat is natuurlijk geheel objectief. Maar wat een website mooi en goed maakt is eenvoud. De website moet simpel zijn. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan, een simpele website bouwen. Wat hierbij het belangrijkste is, is dat het bijvoorbeeld goed navigeerbaar is. Zit u menu handig in elkaar en zit er een goede structuur binnen deze verschillende pagina’s? Dat is wat belangrijk is.

Dit geldt niet alleen voor de volledige website, maar ook voor alle individuele pagina’s. Wanneer dit principe bij al uw pagina’s is terug te zien, weet u dat u uw website mooi en gebruiksvriendelijk kan vinden!

Mooie kleurcombinaties binnen uw website

Het is verleidelijk uw website te vullen met een hoop kleur. Omdat u dan denkt dat het opvallender is. Dit is niet zo. Het mag dan misschien wat opvallender zijn voor de bezoeker, maar het kan erg afleiden waardoor u een hogere bounce rate krijgt.

Een responsive webdesign

Binnen uw website is niet alleen de tekst en het design maar ook de mate waarin uw website geschikt is voor verschillende apparaten belangrijk. Uit Online Marketing  en SEO oogpunt is het namelijk belangrijk dat uw website op alle apparaten goed te gebruiken is. Hoe u dit doet? U kunt kiezen om een responsive theme te installeren / kopen wanneer u gebruik maakt van WordPress. Dit is simpelweg het makkelijkst. Elke webpagina binnen uw website zal dan namelijk aanpassen naar de grootte van het apparaat van de gebruiker.

Wat u ook kan doen is een plugin installeren die ervoor zorgt dat uw website responsive is op alle devices. Dit is op zich ook goed te gebruiken voor een website, maar een responsive theme werkt toch net iets fijner.

Een mooie website laten maken door SMOOP

Wij kunnen u helpen met het maken van een mooie website. Interesse? Neem contact met ons op of bel naar: 06 – 4732 1174.

 

 

Hulp nodig bij
online marketing?