E-fulfilment door Surlogic voor elke webwinkel

e-commerce fulfilment

Een eigen bedrijf hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar wanneer deze steeds groter wordt, wordt het ook lastiger om alle taken zelf uit te blijven voeren. Helemaal wanneer u een bedrijf heeft wat fysieke spullen verkoopt. Denkt u hierbij niet alleen aan het verzenden van alle spullen, maar ook aan het opslaan van de spullen die u verkoopt. Gelukkig is er een manier om dit grote aspect van uw eigen webshop af te kunnen staan. Namelijk door middel van e-fulfilment en alles wat daar bij komt kijken. In deze tekst gaan we u laten zien wat wij van Surlogic kunnen betekenen wat betreft het uitbesteden van uw werk en hoe wij dit voor u doen.

Wat is e-fulfilment?

Allereerst gaan we u tot in de detail uitleggen wat het uitbesteden van e-fulfilment precies inhoudt. Dit begint namelijk al bij de opslag van uw producten. Wanneer u een bedrijf heeft, begint u vaak klein. U verkoopt producten die u inkoopt of producten die u zelf produceert en verzend deze naar de betalende klant. U wilt natuurlijk een voorraad achter de hand hebben zodat u de producten wanneer deze gekocht worden direct naar de koper kunt verzenden. Ook wilt u natuurlijk dat het product zo snel mogelijk verzonden wordt om een goede service te bieden. Dat houdt in dat u allereerst de ruimte moet hebben om producten op te slaan en daarnaast de tijd moet hebben om dagelijks producten naar het postkantoor te brengen om deze te verzenden. Het kan zelfs inhouden dat u meerdere keren per dag naar het postkantoor moet rijden om de producten op tijd te kunnen verzenden. Dit is een hoop tijd en energie die u natuurlijk ook in andere aspecten van uw bedrijf kunt steken.

Met die reden is het uitbesteden van de e-fulfilment aan Surlogic dus ook een goed idee. Wij nemen namelijk het gehele proces over van het opslaan tot het verzenden en ook het retourproces. Dit is dus een heel groot proces binnen uw bedrijf waar u niet meer naar hoeft te kijken. Voor een bepaald bedrag per maand besteedt u dit uit aan ons zodat u zich kunt focussen op andere aspecten.

Wat zijn de voordelen van e-fulfilment?

Het grootste voordeel zit hem natuurlijk in het feit dat u een hoop tijd over kunt houden voor andere aspecten van uw bedrijf. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat er meer tijd is voor marketing en tijd om het bedrijf bij mensen onder de aandacht te brengen. U hoeft niet dagelijks een of meerdere keren naar het postkantoor te rijden om pakketten te verzenden en u hoeft geen aparte opslag te huren om de spullen op te slaan. Wij hebben namelijk voldoende ruimte om uw producten op te kunnen slaan en dat kan u maandelijks een hoop geld schelen. Ook hoeft u geen werknemers in dienst te nemen om voor u de pakketten te versturen. Ook kunnen wij dus het retourproces op ons nemen. Wij zorgen ervoor dat het pakket in ontvangst wordt genomen en u hiervan op de hoogte bent. U krijgt maandelijks een overzicht waarin benoemd staat wat er allemaal verzonden is en wat er retour is ontvangen.

Het versturen van pakketten is voor een e-fulfilment bedrijf zoals Surlogic vaak goedkoper. Dat komt omdat wij afspraken maken met de postbezorger over de prijs voor een bepaald aantal pakketten. Daardoor bent u qua verzendkosten dus ook nog goedkoper uit. U kunt een veel betere service bieden aan uw klanten omdat al uw pakketten direct verzonden worden en u dus niet dagelijks maar eenmaal pakketten kunt verzenden omdat u anders vaker naar een postkantoor moet rijden. Ideaal dus.

Hulp nodig bij
online marketing?