De leukste relatiegeschenken voor marketingbedrijven!

relatieschenken marketing

Als marketingbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten bij potentiële klanten. Een effectieve manier om dit te doen is door het uitdelen van relatiegeschenken op marketing evenementen. Maar welke relatiegeschenken zijn nou het meest geschikt voor marketingbedrijven? In dit artikel zetten we de leukste relatiegeschenken voor jou op een rijtje.

De waarde van relatiegeschenken voor marketingbedrijven

Als marketingbedrijf is het van groot belang om een goede indruk achter te laten bij potentiële klanten. Relatiegeschenken zijn een krachtig marketinginstrument waarmee niet alleen de naamsbekendheid van het bedrijf wordt vergroot, maar ook waardering toont aan je relaties. Het uitdelen van relatiegeschenken op marketingevenementen kan dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid en het opbouwen van goede relaties met potentiële klanten. Daarnaast kunnen relatiegeschenken ook dienen als een verlengstuk van de branding en bedrijfsidentiteit, waardoor de ontvanger een gevoel van verbinding krijgt met het bedrijf.

Creatieve en originele relatiegeschenken voor marketingbedrijven

Een goed relatiegeschenk moet niet alleen nuttig zijn voor de ontvanger, maar ook de aandacht trekken. Creativiteit en originaliteit zijn dan ook belangrijke aspecten bij het kiezen van een relatiegeschenk. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor creatieve en originele relatiegeschenken voor marketingbedrijven op een rijtje gezet:

  • Duurzame notitieboekjes: Notitieboekjes zijn altijd handig om bij je te hebben en kunnen veelvuldig worden gebruikt. Kies voor duurzame notitieboekjes van gerecycled papier met het bedrijfslogo erop gedrukt voor een milieuvriendelijk en stijlvol relatiegeschenk.
  • Aanstekers: Een aansteker is een creatief en origineel relatiegeschenk, wat op verschillende manieren kan bijdragen aan de naamsbekendheid van een bedrijf. In het dagelijks leven worden aanstekers regelmatig gebruikt en zullen mensen met jouw aansteker dus vaker herinnerd worden aan het bedrijf wat jij wilt promoten. Het hoeft ook geen grote investering te zijn, want als je op zoek bent naar grote hoeveelheden zijn er altijd wel goedkope aanstekers te vinden.
  • Powerbanks: Tegenwoordig zijn we altijd bereikbaar en hebben we onze mobiele telefoons continu in gebruik. Een powerbank is dan ook een handig relatiegeschenk om ervoor te zorgen dat de batterij van de telefoon niet leeg raakt op een drukke dag.

Personalisatie en branding van relatiegeschenken voor marketingbedrijven

Voor marketingbedrijven is het personaliseren van relatiegeschenken van groot belang. Het geeft je de kans om de bedrijfsidentiteit te versterken en het merk consistent te communiceren. Door het bedrukken van relatiegeschenken met het bedrijfslogo, kleuren en persoonlijke boodschappen vergroot je de herkenbaarheid van het merk. Het is daarom belangrijk om relatiegeschenken te kiezen die passen bij de stijl en waarden van het bedrijf.

 

Hulp nodig bij
online marketing?