De beste stofzuiger om je bedrijf mee schoon te maken: hoe kies je die?

beste bedrijfsstofzuiger

Als je dit leest, dan ben je waarschijnlijk een ondernemer of heb je je eigen bedrijf. Het is dan natuurlijk belangrijk dat je jouw pand goed schoonhoudt. Daarom geven we in deze blog een aantal tips hou je dit het beste kunt doen. Deze blog is geschreven samen met de eigenaar van bestestofzuiger.com. Veel leesplezier!

Wat u moet weten over stofzuigen

Of uw huis nu tapijt of hardhout heeft, u heeft een goede stofzuiger nodig om de vloeren netjes te houden.
Onze favoriete stofzuiger is de Miele C2 Electro+, die extreem krachtig is, lang meegaat en goed uitgerust is met verschillende borstels, bevestigingsstukken en een gemakkelijk te verwisselen filter/zaksysteem.

De beste robotstofzuigers, de beste stofzuigers voor huisdierenhaar en de beste stofzuigers onder de 300 euro.
Een stofzuiger is het type temperamentvol toestel dat de meesten van ons verwaarlozen om te onderhouden tot het te laat is, of het begint gewoon ondermaats te presteren na verloop van tijd. Misschien is uw stofzuiger begonnen met het achterlaten van ongewenste stoffen, wat u ertoe aanzet om te dromen van een steviger, efficiënter model – of, in ieder geval, een schonere vloer. Misschien is het tijd voor een nieuwe stofzuiger.

Zoals met de meeste elektronica tegenwoordig, zijn er meer dan genoeg opties om u gek te maken in uw zoektocht naar de beste vervanger. Er zijn lichtgewicht snoerloze stofzuigers, blikjesstofzuigers, staande stofzuigers die aan wandcontactdozen zijn gebonden, handstofzuigers en natuurlijk robotstofzuigers. Welke kiest u dan?

De beste stofzuiger voor uw huis hangt af van een aantal zaken, waarvan de belangrijkste de grootte, de plattegrond, het vloermateriaal en de bewoners van uw woning zijn.

Hoe groot is uw kantoor?

Als uw huis meer dan 1000 vierkante meter groot is, en u wilt niet in ploegendienst moeten schoonmaken tussen het opladen van uw apparaat door, dan is een draadloze stofzuiger misschien niet aan de orde. Maar als de opslagruimte krap is, is het misschien de moeite waard om in ploegendienst te stofzuigen om de kastruimte te sparen die een grotere stofzuiger zou verbruiken.

Wat voor soort oppervlakken gaat u stofzuigen?

De stofzuigers die wij aanbevelen zijn voor alle oppervlakken, en sommige hebben zelfs instellingen voor bepaalde soorten tapijt en andere vloerbedekkingen, maar voordat u een stofzuiger koopt, moet u ervoor zorgen dat deze goed geschikt is voor de overheersende vloerbedekking in uw huishouden.

Hoe vaak stofzuig je?

Als u uw vloeren altijd graag piepend schoon wilt hebben – dat wil zeggen, als u dagelijks of bijna dagelijks stofzuigt – kunt u overwegen om de Miele C2 Electro+ te gebruiken, die veel beter bestand is tegen regelmatig gebruik dan een snoerloze stofzuiger met een batterij die lang niet zo lang meegaat.

Heeft u huisdieren?

Het hebben van huisdieren voegt een extra laag van overwegingen toe als het gaat om het kiezen van de juiste stofzuiger voor uw verblijfplaats. Schuren ze? Zijn ze goed getraind, als u begrijpt wat ik bedoel?

Je zult een zakje stofzuiger willen hebben met huisdieren die zich verstoppen. Anders wordt het herhaaldelijk schoonmaken van de filters van uw stofzuiger al snel een probleem. U kunt ook de robotstofzuigers overslaan – sorry, maar stelt u zich eens voor wat er kan gebeuren als uw hond of kat besluit om u een cadeau te geven en uw nieuwe Roomba dit tegenkomt, alleen maar om wat een afschuwelijke plaats delict lijkt te zijn in scène te zetten.

Hier zijn onze keuzes voor de beste stofzuigers:

  • De beste overall: Miele C2 Electro+
  • De beste snoerloze: Dyson Cycloon V10
  • Het beste met een budget: Haaiennavigator Lift-Away
  • Het beste voor huisdierhaar: Dyson Ball Animal 2
  • Beste robotstofzuiger: Roborock S6

Prijzen en links zijn correct vanaf 6/16/20. We hebben onze keuze voor het beste vacuüm voor dierenharen vervangen om onze beste algemene keuze te weerspiegelen in onze grotere gids over het onderwerp. We zijn bezig met het onderzoeken en beoordelen van nieuwe stofzuigers, waaronder de nieuwe Dyson Cyclone V11 voor een toekomstige update.

De beste overall

De Miele C2 Electro+ heeft een krachtige, afgedichte motor die zorgt voor een superieure zuigkracht en een riemsysteem dat repareerbaar is en gebouwd is om jaren langer mee te gaan dan goedkopere zuigers.
Het is misschien moeilijk om je voor te stellen dat je meer dan 500 dollar besteedt aan een stofzuiger – dat is het zeker voor mij – maar te oordelen naar de eigen ervaring van het Insider Reviews team, is de lange levensduur van de Miele C2 Electro+ ongeëvenaard. Je zou door verschillende minder dure zuigers kunnen lopen voordat de Miele zelfs maar begint na te denken over het schoppen van de emmer.

Als u het extra geld hebt en niet van plan bent om binnenkort te ver weg te gaan, is het waarschijnlijk de investering waard. Zelfs als er iets misgaat met uw Miele, kan deze worden gerepareerd wanneer andere, goedkopere zuigers dat niet kunnen.

Een ding om te overwegen bij het winkelen voor high-end stofzuigers zoals deze is of u een model wilt dat gebruik maakt van tassen of een blikje. Hoewel we niet graag pleiten voor meer afval, kan een kwaliteitsvolle stofzuiger in zakken meer dan tien jaar meegaan, terwijl goedkopere stofzuigers doorgaans een paar jaar lang goed presteren, boven op de stofzuiger. Dat komt omdat zakken helpen voorkomen dat gruis, haar en wat dan ook zich in de machine verzamelt en de motor beschadigt.

De Miele zal ook veel dieper in uw tapijt reinigen dan onze andere picks, en omdat het een echt werkpaard is, is het de beste optie voor minutieus schone zielen die zich gedwongen voelen om hun stofzuigers dagelijks te laten draaien.

Profs: Extreem krachtig, lange levensduur

Nadelen: Extreem duur

Hulp nodig bij
online marketing?